Minolta Yazıcıya Nasıl İp Verilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

delly

Site Gezgini
Arkadaşlar fatih projesi kapsamında verilen konica minolta biz hub yazıcıya kendimiz ip adresi vermek istiyorsak hangi ip yazıyoruz rastgele mi yazıyoruz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama ne için kullanacaksın hocam. amaç uzaktan yazdırmaksa chrome un cloudprint özelliğini kullan.

Yazıcının yönetici ayarlaırna girdiğin zaman orda ip otomatik al seçeneği var onu seç yazıcının kendisi ip alır.Uğraşmaya gerek yok.Modem ip dağıtmıyorsa yine aynı yerden manule olarak ip adresi girebilirsiniz.Tabi girilen ip ağ geçidi dahilinde olmalı.

Yazıcı zaten ip almış durumda oluyor diye biliyorum. Yazıcının ayarlarından yönetici şifresini girip bakarsanız ulaşabilirsiniz. Şifre değiştirilmedi ise 12345678 oluyor. Eğer ağdan tanıtılacaksa da Denetim Masası-Yazıcı Ekle-Ağ Yazıcısı konumundan

SensizTutsak' Alıntı:
Yazıcı zaten ip almış durumda oluyor diye biliyorum. Yazıcının ayarlarından yönetici şifresini girip bakarsanız ulaşabilirsiniz. Şifre değiştirilmedi ise 12345678 oluyor. Eğer ağdan tanıtılacaksa da Denetim Masası-Yazıcı Ekle-Ağ Yazıcısı konumundan
Arkadaşın aynen dediği gibi eğer ipi sabitlemek istiyorsan minolta yazıcı panelinden elle manuelden ip sabitleyebilirsin otomatik bırakırsan her açılıp kapandığın ip değiştirir ağdan yazıcıyı görmezler.

BBNET
Geri