minimum puanlar acıklanmış

Kodla Büyü
puanlar eski senelere nazaran düşmüş seneye izmire gitme ihtimali yüksek 90 puanla bu sene yüksek puanlılar gitti için seneye puanlar dahada düşer sanırım.

Valla şoklardayım. 17 ve 34 puan kapımın önündeki iki okul. Nasıl mümkün oluyor anlamadım :D

Bu kadar kolay mı bu işler. İstanbul beyoğlu için söylüyorum arkadaşlar. Ben KAstamonu istiyorum örneğin. Oralarda 100'ün üstünde :)

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Valla şoklardayım. 17 ve 34 puan kapımın önündeki iki okul. Nasıl mümkün oluyor anlamadım :D

Bu kadar kolay mı bu işler. İstanbul beyoğlu için söylüyorum arkadaşlar. Ben KAstamonu istiyorum örneğin. Oralarda 100'ün üstünde :)
2 kişi gelmiş zaten. Önceki senelere göre epey okul açmışlardı, yazan olsaydı puanı düşük de olsa gelirdi zaten.

beyoğlunun adı var hocam, taşradır beyoğlu. okulumuzdaki ilk atama öğretmenler genelde 26 dan gelir. Sizin kastettiğiniz okullar hangileri acaba merak ettim. Bu arada yan alan kepazeliği bir an önce son bulsa iyi olacak artık.

jowood' Alıntı:
beyoğlunun adı var hocam, taşradır beyoğlu. okulumuzdaki ilk atama öğretmenler genelde 26 dan gelir. Sizin kastettiğiniz okullar hangileri acaba merak ettim. Bu arada yan alan kepazeliği bir an önce son bulsa iyi olacak artık.

Beyoğlu taşra mı :D naptın hocam sen :)

İto kadınlar çeşmesi ( 17)- piri reis 34 puan. Okuduğum lisede Beyoğlu teknik 71 puan :)

Beyoğlu güzide semtlerden bitanesidir.

İzmir için konuşuyorum Bergama - Kınık ve Kiraz gibi en ücra ilçeleri saymazsak 100 puanın altında adam gibi okul yok hele hele TEF'liler için...

Gelecek senelere hala pek olumlu bakamıyorum ben. Allah yardımcısı olsun herkesin...

minimum puanların açıklandığı dosyada
ATAMA SAYISI sütunu ilgili okula yapılan atanan kişi sayısını mı ifade ediyor yoksa branş veya il veya herneyse atama sırasını mı belli ediyor?

jowood' Alıntı:

Beyoğlu taşra mı :D naptın hocam sen :)

İto kadınlar çeşmesi ( 17)- piri reis 34 puan. Okuduğum lisede Beyoğlu teknik 71 puan :)

Beyoğlu güzide semtlerden bitanesidir.

7 yıldır beyoğlunda görev yapıyorum. 3 yıl da pirireisin hemen karşısındaki okulda görev yaptım. Kapkaç mı dersin, okul koridorunda apo tezahüratı mı desem, öğretmene her gün saldırı mı desem. dolap dere Türkiyenin en lanet bölgelerinden birisidir maalesef. 3 ten sonra öğretmenler okul bölgesine dönemiyordu. 2 yılda 50 kişilik öğretmen kadrosunu %80 e yakını kaçıyor. 3 yıl orda yaşadıklarımızı anlatsam gerçekten hayretler içinde kalırsınız. Sınıfımda bir öğrenci yan sınıftaki öğrenciyi okulda silahla kafasından vurdu. Haberlere de çıktı. Bu sadece bir tanesi onlarca berbat anımdan. İTO kadınlar nispeten iyi ama o bölge de pek iyi sayılmaz. Beyoğlunda sadece Galatasaray lisesi ve azınlık okulları yok :)

by_katliam' Alıntı:
tüm okullar görnmüyor hocam,?eksik mi aceba
Hocam okulların hepsine tercih yapan olmamış doğal olarak 2554 ihtiyaçtan 930 kişi yer değiştirmiş bu sene inanılmaz merkeze uzak yerler açtılar hep zorunlu hizmet bölgeleri Konya'da 41 okul açmışlardı 30 okulu isteyen olmuş 11 okul boş kalmış Konya gibi bir yerde bile. 41 okulun içinde sadece 1 tane merkezde okul vardı o da merkeze 40 km uzaklıkta bu sene bu konuda tepkiler oldu umarım sonraki senelerde merkezlerde okullar açarlar. Biz de tepkimizi koymalıyız bu konuda önümüzdeki senelerde.

Re: Ynt: minimum puanlar acıklanmış

O okullara atama yapılmamıştir.
Forumda ekran görüntüsü paylaşımlarinda boş okul vardı. Örneğin Nevşehir.

tefbilisim' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
tüm okullar görnmüyor hocam,?eksik mi aceba
Hocam okulların hepsine tercih yapan olmamış doğal olarak 2554 ihtiyaçtan 930 kişi yer değiştirmiş bu sene inanılmaz merkeze uzak yerler açtılar hep zorunlu hizmet bölgeleri Konya'da 41 okul açmışlardı 30 okulu isteyen olmuş 11 okul boş kalmış Konya gibi bir yerde bile. 41 okulun içinde sadece 1 tane merkezde okul vardı o da merkeze 40 km uzaklıkta bu sene bu konuda tepkiler oldu umarım sonraki senelerde merkezlerde okullar açarlar. Biz de tepkimizi koymalıyız bu konuda önümüzdeki senelerde.
aynen öyle hocam. merkezlerin bile köylerini açtılar. bazı il meb'ler il içi norm bilgilerini yayınladığında merkezlerde çok okul vardı, il içine açmışlardı. ama il dışında hiç biri görünmedi. büyük ihtimalle özür grubuna açacaklardır. merkezler hep böyle doluyor

Dikkatimi çekti Şubat özür grubunda açık olan okulun puanı görünmüyor. Atama yapılmamış demek bu, ben tercih etmiştim ama.

jowood' Alıntı:
jowood' Alıntı:
7 yıldır beyoğlunda görev yapıyorum. 3 yıl da pirireisin hemen karşısındaki okulda görev yaptım. Kapkaç mı dersin, okul koridorunda apo tezahüratı mı desem, öğretmene her gün saldırı mı desem. dolap dere Türkiyenin en lanet bölgelerinden birisidir maalesef. 3 ten sonra öğretmenler okul bölgesine dönemiyordu. 2 yılda 50 kişilik öğretmen kadrosunu %80 e yakını kaçıyor. 3 yıl orda yaşadıklarımızı anlatsam gerçekten hayretler içinde kalırsınız. Sınıfımda bir öğrenci yan sınıftaki öğrenciyi okulda silahla kafasından vurdu. Haberlere de çıktı. Bu sadece bir tanesi onlarca berbat anımdan. İTO kadınlar nispeten iyi ama o bölge de pek iyi sayılmaz. Beyoğlunda sadece Galatasaray lisesi ve azınlık okulları yok :)

Hocam bazı konularda haklı olabilirsin. Bende Kasımpaşa'da ikamet ediyorum. Dolapdereyi bende sevmem :)
İto kadınlar çeşmesinde okul stajımı yapmıştım çok güzel yerdi. Fakat sonuçta Beyoğlu :D adı var. Amma velakin bilmediğimiz şeylerde varmış :D
Utandım açıkçası birazda... Ne desem bilemedim. Kadımehmet'te okuduydum ben. ozamandan bu zamana demekki bişeyler değişmiş.

jowood' Alıntı:
jowood' Alıntı:

Kısacası hocam, beyoğlu'nda okul hakkında araştırma yapmadan kesinlikle tercih yapmamak lazım. Güzel okullar da var tabii ki. Türkiyenin en dibini, en zirvesini, dünyanın 72.5 türden insanını Beyoğlunda görüyoruz.

BBNET
Geri