2 kişi gelmiş zaten. Önceki senelere göre epey okul açmışlardı, yazan olsaydı puanı düşük de olsa gelirdi zaten.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Valla şoklardayım. 17 ve 34 puan kapımın önündeki iki okul. Nasıl mümkün oluyor anlamadım
Bu kadar kolay mı bu işler. İstanbul beyoğlu için söylüyorum arkadaşlar. Ben KAstamonu istiyorum örneğin. Oralarda 100'ün üstünde![]()
jowood' Alıntı:beyoğlunun adı var hocam, taşradır beyoğlu. okulumuzdaki ilk atama öğretmenler genelde 26 dan gelir. Sizin kastettiğiniz okullar hangileri acaba merak ettim. Bu arada yan alan kepazeliği bir an önce son bulsa iyi olacak artık.
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:jowood' Alıntı:beyoğlunun adı var hocam, taşradır beyoğlu. okulumuzdaki ilk atama öğretmenler genelde 26 dan gelir. Sizin kastettiğiniz okullar hangileri acaba merak ettim. Bu arada yan alan kepazeliği bir an önce son bulsa iyi olacak artık.
Beyoğlu taşra mınaptın hocam sen
İto kadınlar çeşmesi ( 17)- piri reis 34 puan. Okuduğum lisede Beyoğlu teknik 71 puan
Beyoğlu güzide semtlerden bitanesidir.
Hocam okulların hepsine tercih yapan olmamış doğal olarak 2554 ihtiyaçtan 930 kişi yer değiştirmiş bu sene inanılmaz merkeze uzak yerler açtılar hep zorunlu hizmet bölgeleri Konya'da 41 okul açmışlardı 30 okulu isteyen olmuş 11 okul boş kalmış Konya gibi bir yerde bile. 41 okulun içinde sadece 1 tane merkezde okul vardı o da merkeze 40 km uzaklıkta bu sene bu konuda tepkiler oldu umarım sonraki senelerde merkezlerde okullar açarlar. Biz de tepkimizi koymalıyız bu konuda önümüzdeki senelerde.by_katliam' Alıntı:tüm okullar görnmüyor hocam,?eksik mi aceba
aynen öyle hocam. merkezlerin bile köylerini açtılar. bazı il meb'ler il içi norm bilgilerini yayınladığında merkezlerde çok okul vardı, il içine açmışlardı. ama il dışında hiç biri görünmedi. büyük ihtimalle özür grubuna açacaklardır. merkezler hep böyle doluyortefbilisim' Alıntı:Hocam okulların hepsine tercih yapan olmamış doğal olarak 2554 ihtiyaçtan 930 kişi yer değiştirmiş bu sene inanılmaz merkeze uzak yerler açtılar hep zorunlu hizmet bölgeleri Konya'da 41 okul açmışlardı 30 okulu isteyen olmuş 11 okul boş kalmış Konya gibi bir yerde bile. 41 okulun içinde sadece 1 tane merkezde okul vardı o da merkeze 40 km uzaklıkta bu sene bu konuda tepkiler oldu umarım sonraki senelerde merkezlerde okullar açarlar. Biz de tepkimizi koymalıyız bu konuda önümüzdeki senelerde.by_katliam' Alıntı:tüm okullar görnmüyor hocam,?eksik mi aceba
jowood' Alıntı:Dev Kitap Arşivi' Alıntı:jowood' Alıntı:7 yıldır beyoğlunda görev yapıyorum. 3 yıl da pirireisin hemen karşısındaki okulda görev yaptım. Kapkaç mı dersin, okul koridorunda apo tezahüratı mı desem, öğretmene her gün saldırı mı desem. dolap dere Türkiyenin en lanet bölgelerinden birisidir maalesef. 3 ten sonra öğretmenler okul bölgesine dönemiyordu. 2 yılda 50 kişilik öğretmen kadrosunu %80 e yakını kaçıyor. 3 yıl orda yaşadıklarımızı anlatsam gerçekten hayretler içinde kalırsınız. Sınıfımda bir öğrenci yan sınıftaki öğrenciyi okulda silahla kafasından vurdu. Haberlere de çıktı. Bu sadece bir tanesi onlarca berbat anımdan. İTO kadınlar nispeten iyi ama o bölge de pek iyi sayılmaz. Beyoğlunda sadece Galatasaray lisesi ve azınlık okulları yok![]()
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:jowood' Alıntı:Dev Kitap Arşivi' Alıntı:jowood' Alıntı:7 yıldır beyoğlunda görev yapıyorum. 3 yıl da pirireisin hemen karşısındaki okulda görev yaptım. Kapkaç mı dersin, okul koridorunda apo tezahüratı mı desem, öğretmene her gün saldırı mı desem. dolap dere Türkiyenin en lanet bölgelerinden birisidir maalesef. 3 ten sonra öğretmenler okul bölgesine dönemiyordu. 2 yılda 50 kişilik öğretmen kadrosunu %80 e yakını kaçıyor. 3 yıl orda yaşadıklarımızı anlatsam gerçekten hayretler içinde kalırsınız. Sınıfımda bir öğrenci yan sınıftaki öğrenciyi okulda silahla kafasından vurdu. Haberlere de çıktı. Bu sadece bir tanesi onlarca berbat anımdan. İTO kadınlar nispeten iyi ama o bölge de pek iyi sayılmaz. Beyoğlunda sadece Galatasaray lisesi ve azınlık okulları yok![]()