Minik'imi satıyorum...

Kodla Büyü
hayırlı satışlar hocam, ben bişey soracam,
hani yazılıyor söyleniyor ya, 3-4 parçada boya var diye, bu boyalar, sürtme göçme çizme vs gibi hasarlar sonucu oluşmuş durumlarda parçanın değişmeden tamiri ve sonrasında ki boyanma işlemi mi oluyor?
ben geçen sene autoking te bu şekilde çook ufak tefek çizikleri falan boyattırmıştım da zaten büyükler onlarda hasarsızlığa girmiyor yani mini hasar olmuyor ve kasko deliniyor, bu şekilde ki hasar işlemleri içinde şimdi ben satacak olsam aracı bende 3-4 yerinde lokal boya var mı diyecem yoksa bu min hasarlar gözardı edilse de dürüst bir satış yapmış olurmuyum?
teşekkürler :)

hocam eğer sende olduysa boyatma işlemi oraya neden boyandığını yazarsın ama aldığında boyanmış olarak aldın ve bilmiyosan nedenini boyanmış dersin. Sonuç olarak boyanmıştır yani ve değişme değildir :)

hayır hayır navigasyon farklı bişey. bu arabanın km de kaç litre yaktığını depodaki benzinle kaç km gideceğini vs. bu tarz şeyleri gösterir

kaput sağ çamurluk ve sağ kapıda benim aldığımda vardı hocam. bende otoparktan çıkarken geri geri bagaj kapağını değdirdim. bide orası boyalıdır hocam kesinlikle değişen yok. plaka görünüyo sordurabilirsiniz kazası da yok

Kaput olmasa iyi olurdu, ben arabada boyayı pek takmam ama Kaput olunca iş değişiyor,
Size hayırlı satışlar hocam

getzlerin hepsini iyi bilirim.. 2007 dizel 4 silindirli, 88 beygir dizelim vardı.. tek parcaboyali ve servis garantiliydi.. 17.500e satmistim..
yine de hayırlı satışlar inşallah o fiyata satarsınız..

BBNET
Geri