E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,350 8 Mart 2013 #1 bu klavyeden kullanan var mı? mouse da var üzerinde yada buna alternatif önerebileceğiniz bir şey bunlar. bunun fiyatı 49 dolar. hem şu etkileşimli tahtalar için hemde evdeki tv için hemde laptopta kullanmayı düşünüyorum Ekli dosyalar dkackbwmp.jpg 41.1 KB · Görüntüleme: 492
bu klavyeden kullanan var mı? mouse da var üzerinde yada buna alternatif önerebileceğiniz bir şey bunlar. bunun fiyatı 49 dolar. hem şu etkileşimli tahtalar için hemde evdeki tv için hemde laptopta kullanmayı düşünüyorum
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 8 Mart 2013 #2 bir ara bende niyetlendim çok fazla, araştırdım bayağı bir süre, ama sonra unuttum mu, ne oldu niye almadım hatırlamıyorum :? etkileşimli tahtalar için iyi fikir ama :wink:
bir ara bende niyetlendim çok fazla, araştırdım bayağı bir süre, ama sonra unuttum mu, ne oldu niye almadım hatırlamıyorum :? etkileşimli tahtalar için iyi fikir ama :wink:
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,350 8 Mart 2013 #3 pahalı geldi bana 100 lira daha uygun birşey varsa alıcam