merhaba arkadaşlar. ben teknik öğretmenim(bilişim). Bulundugum okulda 23 saat dersim vardı, bunun 14 ü meslek derslerimdi geri kalanını 20 saat maaş karşılıgını doldurmak icin almıştım. Sonra mem e gittigimde (ek ders almak için ) Ar-ge de görevli olmak üzere 18 saat ek ders karşılıgı istermisin dediler 3 gün 8 5 calısarak. okuldaki ders saatimi 14 e indirip 2 gün okul 3 gün mem arge yi kabul ettim. Şimdi ise bulundugum ilde Bilgisayar Mühendisligini kazandım. Sorum şu, bu isteğe bağlı görevlendirme tekrar kendi istegimle iptal olabilir mi dilekce vs ile ?
Ve bugun öğrendim ki arge birimleri kapatılmış ve beni arge olarak görevlendirmemişler. Teog Lys Ygs sınav analizleri vs. adı altında kaymakamlık oluruyla bir görevlendirme vermişler. Onay yazısı valilikten gelmemiş yani. Arge yazışmalarını vs bana yaptırıyorlar argenin görevlerini. Bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar ? Stajyerim üstelik.
Ve bugun öğrendim ki arge birimleri kapatılmış ve beni arge olarak görevlendirmemişler. Teog Lys Ygs sınav analizleri vs. adı altında kaymakamlık oluruyla bir görevlendirme vermişler. Onay yazısı valilikten gelmemiş yani. Arge yazışmalarını vs bana yaptırıyorlar argenin görevlerini. Bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar ? Stajyerim üstelik.