serkanaytekin' Alıntı:Bu adam gitsin. Bundan kötüsü olmaz zaten, olursada yine gitsin, bu Adam gitsin arkadaş, mala bağladım akşam akşam bu adam yüzünden.
:+1:Zizu_' Alıntı:Yeni süreç bence şöyle olacak..
Okullar tekrar birleşecek,
Sbs, Oks, geri gelecek,
444 yerine 0900 sistemi denenecek
Süt yerine Kola işine girilecek...
Hadi hayırlısı bakalım bizleri neler bekliyor. Önemli olan zihniyet diye düşünüyorum.
Mantık olarak başbakan bu bakanlıkların çok dillendiği için bir reset çekti.![]()
Zizu_' Alıntı:Yeni süreç bence şöyle olacak..
Okullar tekrar birleşecek,
Sbs, Oks, geri gelecek,
444 yerine 0900 sistemi denenecek
Süt yerine Kola işine girilecek...
Hadi hayırlısı bakalım bizleri neler bekliyor. Önemli olan zihniyet diye düşünüyorum.
Mantık olarak başbakan bu bakanlıkların çok dillendiği için bir reset çekti.![]()
ertann83' Alıntı:farukdogu' Alıntı:İSTEDİKLERİ BÜTÜN DEĞİŞİKLİKLERİ SAYIN ÖMER DİNÇER BEYE YAPTIRDILAR. SEÇİMLERE YAKLAŞINCA BİZ ONU GÖNDERDİK SİZİN İSTEDİĞİNİZ BİRİNİ GETİRDİK Mİ OLUYO BU ŞİMDİ
çok haklısın hocam bende seçim yatırımı olduğunu düşünüyorum.
biz öğretmenler nasıl olsa çabuk unuturuz bizlere yapılanları.
:+1:acer50' Alıntı:adam değişti diye mucizeler beklemeyelim bence, adam milli eğitim komisyonu başkanıydı. 4 4 4 ün mimarı diye geçiyor, hatta 20 dakika da 25 madde geçirerek rekor kırmıştı komisyonda ve en önemlisi bu da öğretmen değil
"Nabi AVCI 4+4+4 Görüşmelerinde Komisyon Başkanıydı"
Nabi Avcı 4+4+4 eğitim sistemi görüşmelerinde de komisyon başkanlığı yapmıştı.
AKP’li komisyon başkanı Nabi Avcı yaşanan tüm karmaşaya ve arbedeye rağmen 4+4+4 toplantısını başlatmıştı.
4+4+4 maddeleri okunurken muhalefet partisinden komisyon üyelerinin söz isteğine “söz yok” şeklinde cevap veren Nabi Avcı , bu tavrıyla tepki toplamıştı.
hemşo yüzümüzü kara çıkarmaaaaa :+1:S_RD_R' Alıntı:Eskişehirliler iyi olur ya hadi hayırlısı bu sefer umutluyum
Hocam çok yavaşsınız yawff... Ben 6 yılda 4 bakan gördümfberkdemir' Alıntı:8 yılımda 4 bakan gördüm, nasıl eğitim düzelecek ki,
Yeni bakan hayırlı olur inş. :sleep:
Gelmez kardeş gelmez, halinden anlar da öğretmene iyilik yapılır diye getirmezler :verymad:girdap08' Alıntı:Ne zaman eğitimci bir bakanımız olacak?
erkanmumcu hçelik, nimetç, ö.dinçer,nabizade nazımla 5 dene gördüm daha böyle giderse 30 u bulur.s_kajmeran' Alıntı:Hocam çok yavaşsınız yawff... Ben 6 yılda 4 bakan gördümfberkdemir' Alıntı:8 yılımda 4 bakan gördüm, nasıl eğitim düzelecek ki,
Yeni bakan hayırlı olur inş. :sleep:![]()