"Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." 1919 Amasya Tamimi Kısa Film

Kodla Büyü
Emeğinize sağlık. Başarılı bir çalışma olmuş. Kısa filmi izler izlemez hemen "öğrencilerime izletmeliyim" diye düşündüm taa ki harita üzerindeki dumanı tüten sigaraya kadar! 🙃
Çalışmalarınızın devamını dilerim. Üretmek, paylaşmak güzel meziyetler...

Emeğinize sağlık. Başarılı bir çalışma olmuş. Kısa filmi izler izlemez hemen "öğrencilerime izletmeliyim" diye düşündüm taa ki harita üzerindeki dumanı tüten sigaraya kadar! 🙃
Çalışmalarınızın devamını dilerim. Üretmek, paylaşmak güzel meziyetler...
ilginiz için teşekkürler hocam, o sahne de bende biraz takıldım ama gerçekçilik ve senaryo akışını bozmamak için değişiklik yapmadım

Gayet güzel çalışma emek verildiği belli ancak akış da olsa o duman işi maalesef olmamış hocam. Bir de bu Osmanlıca yazılar neden soldan sağa doğru sağdan sola olması gerekmiyor mu? Yaptığınız paylaşımları takdir ediyorum benimki naçizane öneri şeklinde, eleştiri olarak algılamayın lütfen. Emeğinize sağlık.

Gayet güzel çalışma emek verildiği belli ancak akış da olsa o duman işi maalesef olmamış hocam. Bir de bu Osmanlıca yazılar neden soldan sağa doğru sağdan sola olması gerekmiyor mu? Yaptığınız paylaşımları takdir ediyorum benimki naçizane öneri şeklinde, eleştiri olarak algılamayın lütfen. Emeğinize sağlık.
teşekkürler, beğenmeyebilirsiniz de, eleştirebilirsiniz de sıkıntı yok hocam, haklısınız osmanlıca yazıyı bende farkeetim ama istediğim çıktıyı alamadım bir türlü

Şahane olmuş hocam. Sigara da o zamanın gerçeği.
Siz de okul için ayrı bir versiyon hazırlarsınız olur biter.

ilksms
Geri