Milas Ankara arası yol seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otherm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milas tan Ankaraya hangi yolu tavsiye edersiniz ?
Kale Tavas yolu çok virajlı o yüzden alternatif soruyorum.
Milas Bozdoğan yolu nasıldır ? Tavsiye edermisiniz dağ yolu mu virajlı mı ?
Çine Nazilli tarafından gitmiştim önceleri orası da çok lamba var çok uzuyor.
Kararsız kaldım. Lütfen fikir verin.

Hangi yol yormaz ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250817_084302_Maps.webp
    Screenshot_20250817_084302_Maps.webp
    62.3 KB · Görüntüleme: 42
Denizli'ye girmeden önce otobana gir hocam ışıklarda takılmak istemiyorsan. Aydın'dan sonra Muglaya doğru otobandan çıkarsın. Otobana bı 200-300 odersin ama. Milastan ise tam tersini yapacaksin. Aydindan otobana girip Denizlinin çıkışından otobandan çıkarsın.

Denizli'ye girmeden önce otobana gir hocam ışıklarda takılmak istemiyorsan. Aydın'dan sonra Muglaya doğru otobandan çıkarsın. Otobana bı 200-300 odersin ama. Milastan ise tam tersini yapacaksin. Aydindan otobana girip Denizlinin çıkışından otobandan çıkarsın.
Bozdoğan yolu çokmu kötü hocam hiç kullandınız mı ?

Bozdoğan yolu çokmu kötü hocam hiç kullandınız mı ?
Kullandım hocam çok kötü değil. Gidilebilir yani abartı bir viraj yok veya çok Dağlık degil.Manzara var. Köylerden geçiyorsun. Ama hızlı gitmek istiyorsan otobana gir Denizli'nin çıkışından çıkarsın. Bozdoğan yolu maksimum 35-40 dakika hocam. Nazilli'ye çıkıyorsun.

yakın zamanda ankara akbük arasını denizli otobanını kullarak gittim. uzun zamandır en rahat seyahatim oldu. tavsiye ederim ama otoban ücreti 400TL bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Hocam nazilli de kısmet pideden pide yemeden geçme. Yazlığa giderken mutlaka bir sefer uğrarım.
Milas tan Ankaraya hangi yolu tavsiye edersiniz ?
Kale Tavas yolu çok virajlı o yüzden alternatif soruyorum.
Milas Bozdoğan yolu nasıldır ? Tavsiye edermisiniz dağ yolu mu virajlı mı ?
Çine Nazilli tarafından gitmiştim önceleri orası da çok lamba var çok uzuyor.
Kararsız kaldım. Lütfen fikir verin.

ilksms
Geri