Migren İçin Tavsiyeleriniz Varmı Arkadaşlar?

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARkadaşlar liseden beri migrenim var ve artık dayanılmaz bir hal aldı son bir ayda 6 kez acilde iğne vurunup kendime geldim. burdaki nöroloji doktorlarının tek söylediği ve yaptığı migrenin tedavisi yok diyip ilaç verip gönderiyor artık onlarda fayda etmiyor. migren tedavisi konusunda tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. Son olarak allah düşmanımın başına vermesin.

Geçmiş olsun.
Parlak ışıkta durmayın.
İyi bir araştırma hastanesine başvurmakta fayda var.

annemde çok ağır migren oluyordu, acile gidiyorduk surekli ilaç aliyordu düzenli olarak zaten. sonra çörek otu yağı var şu reklamı yapılan ona başladı, bir de bioser var reklami yapılan onu da kullanıyor. açıkcası şu an çok rahat benim bile başım ondan fazla ağrıyor. tedavisi yok zaten dedikleri gibi. sürekli olarak bunları kullanıyor. bir araştırmanızı tavsiye ederim. çörek otu yağından çok fayda gördü.

Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde, şifalı bitki ile ilgili şöyle buyuruyor: “ÇÖREK OTU YEMEYE DEVAM EDİNİZ. ZÎRA ONDA, ÖLÜMDEN BAŞKA HER ÇEŞİT DEVÂ MEVCUTTUR.”

ben anladım ama cümle bozuk olmuş arkadaşım, ölümden başka herşeye deva olsa tam anlamlı olur :=)

bende bir kez migren yüzünden iğneyle kendime geldim. bende de 2-3 ayda bir şiddetli baş ağrısı oluyor.
şu sıralar pek yok ama baş ağrısı başladığı zaman dicloflam ilaç alıyorum kesiyor hemen.

Bir migrenli olarak öncelikle keşke ağrı kesicilere bu kadar alışmasaydınız yani ağrı kesivi bir sonrakinin ağrısını artırıyor sonra iğneye kadar gidiyor...sizin maalesef o duruma gelmiş...
Migrende sadece ışık değil asıl tetikleyen kişiden kişiye değişiyor ...herhangi bir çeşit yemek yada içecek fazla yada çok az uyumak stres ya da stressizlik...mesela bir ara bende stres olmayan günlerde başlıyordu haftasonu mesela...Uzun süre pc başında oturmamay çalışın.....son olarak Allah sabırlar versin...dünyadaki bazı günahlarımıza keffarettir inşallah.

allah şifa versin zor bir hastalik bende duymustum çörek otu iyi geliyor demişlerdi... denemekte fayda var

ender sarasın jinsei kolyesinin migrenle beraber bazı rahatsızlıklara iyi geldigini okumuştum. Kolye Japon icadiydi sanırım. Bir migrenli olarak insanın her çareye başvurduğunu bilirim. Kendim denemedim. Çünkü su sıralar maşallah diyeyim iyiyim. Bı araştırın isterseniz, Allah şifa versin.

Bazı doktorların Parol önerdiğini duymuştum. Arada ben de kullanıyorum öyle keskin bir şey değil ama ağrıları dindirmekte de usta. Bir de sakızdan daha ucuz. Deneyin derim ben 6 saatte bir alınmasında sakınca yok.

daha önce yaptıran bazı tanıdıklarımın ifadesine göre baş ağrıları geçmiş..
bence iğrenç bir yöntem..
baştan ve enseden hacamat..

hocam annem de komşumuzun oğlunda aynı meret olduğundan bana da çörek otu yağını söyledi baya faydası varmış ama bi araştırmak gerekiyor.

http://www.emelgokmen.com/

Hocam ben emel gökmene Kümebaşağrısı için gittim.7-8 yıl boyunca gittiğim tüm doktorlar tedavisi yok dedi ve zaten Tıbben de yokmuş.Emel gökmen sorunun kaynağını bulup tedavi ediyor.Bende de tamamen geçmedi ama artık atak lar o kadar şiddetli değil.
bence bir değerlendirin.Allah acil şifalar versin

resimde görülen bitki yöreye göre acı kavun karga keleği cırtatan gibi isimler alır.
şu bitkiyi kullanıp da şifa bulanları biliyorum.

Ekli dosyalar

• acı_kavun.png
    acı_kavun.png
    90.7 KB · Görüntüleme: 289
  • acı_kavun2.png
    acı_kavun2.png
    102.3 KB · Görüntüleme: 289
BBNET
Geri