coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 22 Kasım 2015 #1 Microsoft Edge nasıl tam ekran oluyor arkadaşlar?
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,929 22 Kasım 2015 #2 hocam hiç kullanmadım ama diğer explorerlarda F11'di bunda da öyledir diye tahmin ediyorum.
bote_erz Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,394 22 Kasım 2015 #3 ben kullanıyorum ama hiç ihtiyacım olmadı ama f11 falan olmuyor bildiğim kadarıyla
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 22 Kasım 2015 #4 sağ üstteki ayarlardan internet explorer ile aç ile ie ye geçilebilir belki... edge de tam ekran yok diye biliyorum...
sağ üstteki ayarlardan internet explorer ile aç ile ie ye geçilebilir belki... edge de tam ekran yok diye biliyorum...
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 22 Kasım 2015 #5 saaf' Alıntı: sağ üstteki ayarlardan internet explorer ile aç ile ie ye geçilebilir belki... edge de tam ekran yok diye biliyorum... Genişletmek için tıkla ... F11 olmuyor. IE'ye geçiliyor hocalarım. Ama istek bizim, yapsınlar arkadaş :mrgreen:
saaf' Alıntı: sağ üstteki ayarlardan internet explorer ile aç ile ie ye geçilebilir belki... edge de tam ekran yok diye biliyorum... Genişletmek için tıkla ... F11 olmuyor. IE'ye geçiliyor hocalarım. Ama istek bizim, yapsınlar arkadaş :mrgreen: