skrn Aktif Üye Mesajlar 131 16 Ekim 2012 #1 Arkadaşlar yeni formatladığım bilgisayarda microsoft.com ve trend de siteye girilmiyor.
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 16 Ekim 2012 #2 Enteresan. sadece explorer da mı girmiyo acaba. chrome da denedin mi. olmadı explorer ayarlarını bi sıfırla. tam yüklenenemiş güncelleştirme ile ilgili olabilir.
Enteresan. sadece explorer da mı girmiyo acaba. chrome da denedin mi. olmadı explorer ayarlarını bi sıfırla. tam yüklenenemiş güncelleştirme ile ilgili olabilir.
skrn Aktif Üye Mesajlar 131 16 Ekim 2012 #3 denedim modzillada da açılmıyor.güncellemelerle de alakası yok
forumdas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 16 Ekim 2012 #4 Bu eklentiyi kullanın. Bir zamanlar benim 3 günümü almıştı bu sorunu farketmek. Ekli dosyalar kidokiller.zip kidokiller.zip 150.9 KB · Görüntüleme: 30
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,351 16 Ekim 2012 #5 Bilgisayarım sağ tık yönet>>>hizmetler>>> Dns istemcisini devre dışı bırakın
skrn Aktif Üye Mesajlar 131 16 Ekim 2012 #6 forumdas' Alıntı: Bu eklentiyi kullanın. Bir zamanlar benim 3 günümü almıştı bu sorunu farketmek. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim,dll dosyalarımı silmiş,düzeldi.
forumdas' Alıntı: Bu eklentiyi kullanın. Bir zamanlar benim 3 günümü almıştı bu sorunu farketmek. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim,dll dosyalarımı silmiş,düzeldi.
E egitimci. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 685 16 Ekim 2012 #7 eemree' Alıntı: Bilgisayarım sağ tık yönet>>>hizmetler>>> Dns istemcisini devre dışı bırakın Genişletmek için tıkla ... bu da sorunu çözüyor...
eemree' Alıntı: Bilgisayarım sağ tık yönet>>>hizmetler>>> Dns istemcisini devre dışı bırakın Genişletmek için tıkla ... bu da sorunu çözüyor...