Y yakopasa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 21 Haziran 2012 #1 Arkadaşlar yıl sonu seminerinde bizim okula "Mevzuattaki Son Değişiklikler" konusunu verdiler. ben baya bir aradım da konu ile ilgili çok fazla birşey bulamadım. Bu konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler
Arkadaşlar yıl sonu seminerinde bizim okula "Mevzuattaki Son Değişiklikler" konusunu verdiler. ben baya bir aradım da konu ile ilgili çok fazla birşey bulamadım. Bu konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler
Y yakopasa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 21 Haziran 2012 #2 Şurada arkadaşın biri dosya paylaşmış ama bana çok az gibi geldi. Sizce bu kadar mı yoksa daha fazlası da mı var? okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/2012-seminer-program-ve-mevzuattaki-degisiklikler-t89725.html
Şurada arkadaşın biri dosya paylaşmış ama bana çok az gibi geldi. Sizce bu kadar mı yoksa daha fazlası da mı var? okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/2012-seminer-program-ve-mevzuattaki-degisiklikler-t89725.html