Metin Kopyalama-Yapıştırma Oyunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btr1111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btr1111

Aktif Üye
Arkadaşlar c# ile hazırladığım basit bir oyundur. Verilen metni cümle içerisinden fare ile seçip kopyalanması gerekiyor. Altta bulunan alana yapıştır komutu ile oyun ilerliyor. Zamana karşı yarışmak gerekiyor.

Ekli dosyalar

Teşekkürler hocam

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel olmuş :alkis:
Bunu birde klavyedeki tuşlarla kes-kopyala-yapıştır diye yapsalar tadından yenmez :roll:

hocam kelimeler aynı sırada değilde random gelse daha güzel olacak. ikinci önerim ise birde klavye kısayollarını kullanarak yapmak. güzel bir çalışma olmuş hocam 5. sınıflarda öğrenmeye katkı sağlayacaktır elinize sağlık :)

Ben teşekkür ederim hocalarım. c# ta yeniyim random olayı aklıma geldi ancak vakit dar idi. Bu yüzden o şekilde öğrencilere dağıttım. İnşallah kısayol olayını da yapmaya çalışacağım biraz c# 'a çalışmam gerekiyor.

kopyala yapıştır yaptım hep yanış dedi. Kes yapıştır yapınca puan aldım . ben mi yanlış anladım hocam yoksa oyun kopyala yapıştır değil de kes yapıştır mı olacak?

Hocam Kes-Yapıştır da oluyor. :) kopyalanması gereken metin kırmızı renkli olan hocam . Bir altındaki metin kutusu içinden o metni birebir seçmeniz gerekiyor. önünde yada arkasında 1boşluk fazla seçseniz yanlış diyor. Öğrenciler daha dikkatli seçim yapsın diye yapmıştım belki ondan kaynaklanabilir hocam.

BBNET
Geri