Mesleki Gelişim Sınavı mı olacak?

Kodla Büyü

*Vendetta*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
 Kursun sonunda 40 sorudan oluşan çoktan seçmeli testin yapılacağı bir sınav
uygulanacaktır. Çoktan seçmeli sınavın değerlendirilmesi sonucunda 100 üzerinden,
45 ve üzeri puan alan başarılı sayılacaktır.
 Değerlendirmedeki sınav soruları kurs içeriğinde yer alan konulara eşit oranda
dağılımı sağlanacaktır.
 Kursun sonunda başarılı olanlara “Başarı Belgesi” verilecektir.
Bu eğitim faaliyetinin uzaktan eğitim yöntem ve teknikleri kullanılarak verilmesi
durumunda;

- Eğitime katılımın ve değerlendirilmesi iş ve işlemleri OYS alt yapısı
içersinden alınan raporlara göre gerçekleştirilecektir. Online değerlendirme
sınavı kursiyerlerin tamamına bir defada uygulanacaktır ve tüm sınavlar
içerisindeki ağırlığı en az %60 olacaktır. Katılımcının başarılı sayılması
için derse katılım oranı en az %80, başarı puanı ise en az %70 olması
istenecektir.
- Katılımcıların katılım bilgileri Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülüne
işlenecektir. Ayrıca sertifika verilmeyecektir.

(Ekteki belgeden alınmış bir bölüm, her bölümün sonunda buna benzer bir ölçme değerlendirme bölümü var)

Ekli dosyalar

Bence bu sınav yüzyüze aldığımız hizmetiçi eğitim kursları için. Anketler de yeni değil, yine bu yüzyüze hizmetiçi eğitim kursları için hazırlanmış anketler.

1- Sadece İlkokul ve ortaokul - larda görev yapan öğretmenleri ilgilendiriyor.
2- Seminer dönemi olarak bilinen 2 haftalık sürede verilmesi öğretmenlere verilmesi gereken eğitimler ve planları verilmiş.
3- Bu verilen/katılınan eğitimler sonunda öğretmenler değerlendirmeye/sınava tabi tutulacak 45 ve üstü not alanlar başarılı sayılacakmış. Belge verilmeyecek sadece mebbis Hiz. eğt. mod. işlenecekmiş.

SONUÇ : Güya, öğretmenlerin seminer dönemlerinde işi ciddiye almasını sağlamak için "aba altından sopa gösterilmeye çalışılmış" dersek haksızlık etmiş olmayıız

Fayda ve verimlilik gözetilmeyen herşeyden NEFRET ETTİK! NEFRET ETTİRİLDİK.

GEÇİNİZ arkadaşlar... kafaya takılacak bir mevzu değil... Güzel bir tatil planı yapın...işinize bakın..:))

İ

BBNET
Geri