teşekkürler hocam. Bucak EML'de görevlisiniz heralde. Ben de 3 yıl Karapınar'da çalışmıştım. Beden Eğt. Öğretmeni Ali hocama selamlar.muratti32' Alıntı:hayırlı olsun hocam. bu arada soruları eklemiştim sizi öğrencilerimden sandım sildim sonratekrar ekliyim
mevcut' Alıntı:teşekkürler hocam. Bucak EML'de görevlisiniz heralde. Ben de 3 yıl Karapınar'da çalışmıştım. Beden Eğt. Öğretmeni Ali hocama selamlar.muratti32' Alıntı:hayırlı olsun hocam. bu arada soruları eklemiştim sizi öğrencilerimden sandım sildim sonratekrar ekliyim
mevcut diye bilmez ama karapınar bil. öğretmeni deyince tanır hocam, adım Özcan genedemuratti32' Alıntı:mevcut' Alıntı:teşekkürler hocam. Bucak EML'de görevlisiniz heralde. Ben de 3 yıl Karapınar'da çalışmıştım. Beden Eğt. Öğretmeni Ali hocama selamlar.muratti32' Alıntı:hayırlı olsun hocam. bu arada soruları eklemiştim sizi öğrencilerimden sandım sildim sonratekrar ekliyim
baş üstüne hocam iletirim selamınızı fakat isim neydikarapınardan bilgisayar öğretmeni mevcut dersem tanımaz heralde