teşekkürler hocam. Bucak EML'de görevlisiniz heralde. Ben de 3 yıl Karapınar'da çalışmıştım. Beden Eğt. Öğretmeni Ali hocama selamlar.muratti32' Alıntı:hayırlı olsun hocam. bu arada soruları eklemiştim sizi öğrencilerimden sandım sildim sonratekrar ekliyim
mevcut' Alıntı:teşekkürler hocam. Bucak EML'de görevlisiniz heralde. Ben de 3 yıl Karapınar'da çalışmıştım. Beden Eğt. Öğretmeni Ali hocama selamlar.muratti32' Alıntı:hayırlı olsun hocam. bu arada soruları eklemiştim sizi öğrencilerimden sandım sildim sonratekrar ekliyim
karapınardan bilgisayar öğretmeni mevcut dersem tanımaz heraldemevcut diye bilmez ama karapınar bil. öğretmeni deyince tanır hocam, adım Özcan genedemuratti32' Alıntı:mevcut' Alıntı:teşekkürler hocam. Bucak EML'de görevlisiniz heralde. Ben de 3 yıl Karapınar'da çalışmıştım. Beden Eğt. Öğretmeni Ali hocama selamlar.muratti32' Alıntı:hayırlı olsun hocam. bu arada soruları eklemiştim sizi öğrencilerimden sandım sildim sonratekrar ekliyim
baş üstüne hocam iletirim selamınızı fakat isim neydikarapınardan bilgisayar öğretmeni mevcut dersem tanımaz heralde