W webcevap Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 334 30 Kasım 2025 #421 algoritmax' Alıntı: sizin için modülden yeniden hesaplama yaptıracak idareniz. Genişletmek için tıkla ... Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti.
algoritmax' Alıntı: sizin için modülden yeniden hesaplama yaptıracak idareniz. Genişletmek için tıkla ... Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti.
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,960 30 Kasım 2025 #422 webcevap' Alıntı: Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti. Genişletmek için tıkla ... Milli Eğitim Bakanımız sayın Habib Ocak 15 saat diye açıkladı hocam. O ne derse o yapılır.
webcevap' Alıntı: Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti. Genişletmek için tıkla ... Milli Eğitim Bakanımız sayın Habib Ocak 15 saat diye açıkladı hocam. O ne derse o yapılır.
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,030 30 Kasım 2025 #423 webcevap' Alıntı: Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti. Genişletmek için tıkla ... Zaten 15 saat olarak girilecek BTR iken de öyleydi.
webcevap' Alıntı: Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti. Genişletmek için tıkla ... Zaten 15 saat olarak girilecek BTR iken de öyleydi.