kız meslek lisesine ücretli öğretmen olarak görevlendirildim bana http://megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/ bu sitedeki BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI pdf dökümanından ders seçmem istendi neye göre nasıl sececem anlamadım ben bilgisayar derslerine girecem diye biliyordum. 30 saat derse girecem hangi ders olduğunu ben mi ayarlıyorum anlamadım. müdür yard çok acelesi vardı siteyi söyledi iyice oku dersleri seç dedi gitti. bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen...

ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI pdf dökümanından ders seçmem istendi neye göre nasıl sececem anlamadım ben bilgisayar derslerine girecem diye biliyordum. 30 saat derse girecem hangi ders olduğunu ben mi ayarlıyorum anlamadım. müdür yard çok acelesi vardı siteyi söyledi iyice oku dersleri seç dedi gitti. bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen...

ayrıca ilk mesajında bana anadolu kız meslek dedin. sonraki mesajında kız meslek dedin. anadolu olursa ders saatleri değişiyor farkındaysan. bu sitede yeniler var. bende ekleyeceğim tam bitirince. haftasonu bulursun. genelde herkes bitirip atmış olur. evet eskiler işine pek yaramaz. modüllerin içeriği değişti. o okulundaki meslek dersi öğrtmenlerinden yani kız meslekte diğer bölüm öğretmenlerinden sana yardımcı olan yok mu. garip doğrusu. sen aklına takılanı sor. bu sitede herkes yardımcı olur mutlaka. özellikle yeni başladığın için birazk ayrıntılı anlatıyorum. ama bi meslek dersi öğrtmeninden megep, modüller, planlar, zümreler, konusunda konuşman gerekir. tabi bunlar zamanla olur. 
 ben ücretli öğretmenim ve kpss ye tekrar hazırlanıyorum bu yüzden okul dışı zamanım çok önemli ama sizde haklısınız işim hepimizin işi çok zor ama Allah yardımcımız olsun