Meslek Lisesi Orta Okul Kısmı

Kodla Büyü

honor

Aktif Üye
Mesajlar
209
Çalışdığım ilçede meslek lisesi makina bölümünde görevli arkadaş okullarında meslek lisesinin orta okul kısmı için okul idaresinin 100 kişilik kontenjan ayırdığını ifade etti. Galiba mesleklerin orta kısımları açılacak. Başka bu şekilde şahit olan var mı?
 
Hayır arkadaşım adam Meslek lisesinde görevli ve idare meslek lisesinin orta kısmı için 100 kişilik kontenjan ayırmış okulda. bu aralar idareciler sürekli seminerde zaten..
 
şu an böyle bir şey yok ama, ileride olması çok muhtemel,
AB de okuyamayanlar direk mesleğe yönlendiriliyor, yani orta okul kısmına..
keşke açılsa bence çok iyi olur..
 
Evet arkadaşlar, sadece imam hatiplerin orta kısmı olacak.. başka yok :!:
 
bugün mesleki eğitim genel müdürü açıkladı...
meslek lisesi ortaokul bölümü:YOK
 
mesleki eğitim modülleri orta kısım seviyesinde değildir.

offf dert üstüne dert, en az 3 sen orta kısım iiçin modül ve kitap hazırlama sürer, ayrıca tüm mesleklerin temelleri orta kısma kaydırılacaksa, lisede kendini tekrar etmemesi için lise müfredatı daha da geliştirilmelidr.
"çala çala bir havaya döner" derler, onu yaşayacaaz.
 
Evet hocalarım bizede başta meslek liselerinede açılacak demişlerdi.. En son telekonferans sonucunda merkezi ortaokullar ve imam hatiplerin orta kısmı olacakmış yani meslek liselerinde orta kısım yokmuş..
 
inşaallah açılır hocam;;;
hem formatör öğretmenin görevleri bir teknik servis elemanı ve meslek liselerinin bilgisayar bölümlerinden çıkışlı herhangi biri tarafından rahatlıkla yapılabilinirken neden üniversite mezunu öğretmenler bu görevi yapmak zorunda bırakılıyor???? :verymad: :verymad: :verymad:
 
Geri
Üst