bilisim-tef' Alıntı:Müdür yardımcıları 20 saat ek ders alır. Eğer 12 saat derse girerseniz 6'sı maaş karşılığı sayılır 6'sı ek ders, toplamda alacağınız en fazla 26 saat ek ders.
Meslek öğretmeni eğer full giriyorsa(44 saat) 20'si maaş karşılığı 24'ü ek ders sayılır. 10'a 1'den 3 saat gelir toplam 27 saat. Eğer sınıfınız veya kulübünüz varsa 2 saat de ordan alırsınız toplam 29 saat.
Ek olarak nöbetden de ek ders alırsınız o ikisinde de ortak olduğu için katmadım.
Ulubatlı_Hasan' Alıntı:Müdür Yardımcısı pansiyonlu okulda 22 saat pansiyonu olmayan okulda 18 saat ek ders alır hocam. Onun dışında yazdıklarınız doğru ..
xxltc' Alıntı:peki müdür yar. koordinatörlükten ek ders alıyorlar mı arkadaşlar böyle bir şey okumuştum 7 saat koordinatörlük diye doğru mu
bilisim-tef' Alıntı:Ulubatlı_Hasan' Alıntı:Müdür Yardımcısı pansiyonlu okulda 22 saat pansiyonu olmayan okulda 18 saat ek ders alır hocam. Onun dışında yazdıklarınız doğru ..
ilköğretimde 18, meslek lisesinde 20 hocam.
xxltc' Alıntı:peki müdür yar. koordinatörlükten ek ders alıyorlar mı arkadaşlar böyle bir şey okumuştum 7 saat koordinatörlük diye doğru mu
6 saat maaş karşılığını girdikten sonra 6 saat daha derse girip 6 saat ek ders alırsınız. ikinci girdiğiniz 6 saat ders de olabilir koordinatörlük de. Yani alacağınız ek ders en fazla 6 saat.