Karayeller
Aktif Üye
Geçen yıl 11. sınıf olan ve sınıfta kalan öğrenciler bu yıl alttan yeni çerçeve öğretim programına göre gelen öğrencilerin olduğu sınıfta mı okur? Dersler birbirine denk mi sayılır? Nasıl bir yol izlenir sizce?
Hayır hocam yeni sistemle aynı sınıfta okumazlar. 11 de kalan ogrenciler toplam sayısı çok fazla değilse okulda bir sinifa toplanıp kültür derslerini beraber alırlar. Meslek derslerinde ayrılarak eski sistemin dersleri ile ayrı bir 11. Sınıf olarak ders görürlerGeçen yıl 11. sınıf olan ve sınıfta kalan öğrenciler bu yıl alttan yeni çerçeve öğretim programına göre gelen öğrencilerin olduğu sınıfta mı okur? Dersler birbirine denk mi sayılır? Nasıl bir yol izlenir sizce?
Bizde bu durumda olan öğrencileri mesem e yönlendiriyorlar hocam. Bu da farklı bir çözüm.Teşekkürler.
1-2 kişi var ancak. Bu durum sıkıntılı olacak biraz.
Onu ben de bilmiyorum hocam.Tam emin değilim ama mesem de 10 dan başlamaları gerekiyor. Böyle olursa 1 yıl daha fazladan kayıp olur o zaman.
Öğrenci mağdur edilmeyecek 1 öğrenci bile olsa sınıf açılabilir diye bir yazı gelmiş okullara yaz döneminde ama yazıya ulaşamadım. Ulaşan varsa buradan paylasabilir.
Eskilerde 22 saat ders vardı şimdikiler de 17 saat, yazıya göre eskiler derslerini 17 saat üzerinden mi görecek 22 saat mi belirsiz.