pasific Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 643 26 Ağustos 2014 #6 TML ye yeni atandim,bunlar tml icinde oluyormu? tessekkurler...
kburak2004 Aktif Üye Mesajlar 233 26 Ağustos 2014 #8 bu güzel paylaşımla yeni eğitim öğretim yılı güzel başladı elleriniz dert görmesin :+1:
bilisim-tef Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,230 26 Ağustos 2014 #10 pasific' Alıntı: TML ye yeni atandim,bunlar tml icinde oluyormu? tessekkurler... Genişletmek için tıkla ... olur.
pasific' Alıntı: TML ye yeni atandim,bunlar tml icinde oluyormu? tessekkurler... Genişletmek için tıkla ... olur.
jolly Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 1 Eylül 2014 #12 evliyacelebi' Alıntı: bilişim teknolojileri alanı genel zümresi yeniden düzenlenerek tekrar yüklendi. yeni halini indirebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... alan zümresini nereden indirebiliriz?
evliyacelebi' Alıntı: bilişim teknolojileri alanı genel zümresi yeniden düzenlenerek tekrar yüklendi. yeni halini indirebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... alan zümresini nereden indirebiliriz?
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 4 Eylül 2014 #14 zümre neden bu şekide hazırlıyorsunuz tüm dersleri içeren bir zümre yapan varsa paylaşabilirmi