M mutefli Site Gezgini Mesajlar 62 6 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba müdür yardımcısı MESEM derslerine girip haftada +10 saat ek ders ücreti alabilir mi?
Arkadaşlar merhaba müdür yardımcısı MESEM derslerine girip haftada +10 saat ek ders ücreti alabilir mi?
ceylanim2598 Site Gezgini Mesajlar 54 7 Şubat 2023 #2 Alamaz hocam. Mesem artık örgün eğitim gibi değerlendiriliyor. +10 işi mesemde geçerli değil. +10 ne müdür yardımcısı ne de diğer öğretmenler alamaz.
Alamaz hocam. Mesem artık örgün eğitim gibi değerlendiriliyor. +10 işi mesemde geçerli değil. +10 ne müdür yardımcısı ne de diğer öğretmenler alamaz.
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,994 7 Şubat 2023 #3 mutefli' Alıntı: Arkadaşlar merhaba müdür yardımcısı MESEM derslerine girip haftada +10 saat ek ders ücreti alabilir mi? Genişletmek için tıkla ... ceylanim2598' Alıntı: Alamaz hocam. Mesem artık örgün eğitim gibi değerlendiriliyor. +10 işi mesemde geçerli değil. +10 ne müdür yardımcısı ne de diğer öğretmenler alamaz. Genişletmek için tıkla ... Aynen hocamın dediği gibi. Mesem örgün öğretim ve +10 saate kadar öğretmen de idareci de alamaz.
mutefli' Alıntı: Arkadaşlar merhaba müdür yardımcısı MESEM derslerine girip haftada +10 saat ek ders ücreti alabilir mi? Genişletmek için tıkla ... ceylanim2598' Alıntı: Alamaz hocam. Mesem artık örgün eğitim gibi değerlendiriliyor. +10 işi mesemde geçerli değil. +10 ne müdür yardımcısı ne de diğer öğretmenler alamaz. Genişletmek için tıkla ... Aynen hocamın dediği gibi. Mesem örgün öğretim ve +10 saate kadar öğretmen de idareci de alamaz.