genels2010
Aktif Üye
SAYDIM 55 FAZLALIK VAR 24 BOŞ OKUL VAR. ACABA ANAMUR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNİ YAZAN VAR MI ARKADAŞLAR.

alperrtegas' Alıntı:hocam açık olan okulların listesini paylaşabilirmisiniz acaba...İl mem e baktım göremedim...

Bu nasıl bir iştir kardeşim yaaa...Bne de senin eski okulu tercih ettim tek açık danacıydı bende şimdi atama bekliyorum 1 ayı geçti tertcih yapalı. Hayırlısyla bekliyoruz biliyorsun Sivas ta bu işletrin belirli bir tarihi yok ne zaman açıklayacaklar bizimisinide hiç bi bilgimiz yokevet bahadır hocam geldim norm fazlası oldum bakalım hayırlısı.sivayseri' Alıntı:Mehmet hocam gider gitmez norm fazlawsı mı kaldınBu nasıl bir iştir kardeşim yaaa...Bne de senin eski okulu tercih ettim tek açık danacıydı bende şimdi atama bekliyorum 1 ayı geçti tertcih yapalı. Hayırlısyla bekliyoruz biliyorsun Sivas ta bu işletrin belirli bir tarihi yok ne zaman açıklayacaklar bizimisinide hiç bi bilgimiz yok
eskşden sadece ses sistemine bakıyorduk ama şimdi genelin hepsinden sorumluyuz

Bakalım kardeşim hayırlısı artık ne olacağını kestiremiyoruz, aha şimdide imam hatip lisesine BTR olarak görevlendirildim atatürkte formatörken
karmakarışık bir hal aldı bu taraflar
Ama yine de heimiz için hayırlısı olur inşallah...öyle görünüyor galibailyas33' Alıntı:mebin atama takvimi bi türlü tutmadı.hep uzuyor.mersin sanıırm branşları atamaktan vazgeçti