Hocam resen de olsa bizi bi yere atayamazlar. İlçeler kendi kendini doldurur zaten. İl içinde resen olursa bilemem ama başka ilçeye atayamazlar..md4483' Alıntı:hocam sonra resen atama yapabilirler mi kılavuzda öyle yazıyor ben yazmayı düşünmüyorum da bende böte mezunuyum böte mezunları için sadece 6 tercih var
Bence yapmazlar. Geçen sene yapmamışlardı diye biliyorum..md4483' Alıntı:resen atama yapablirlermi arkadaşlar zaten gülnardayın birde daha uzak bir köye gitmeyeyim sonra
siz gülnara yeni gelmediniz mi hocam ne çabuk fazla oldunuz?md4483' Alıntı:resen atama yapablirlermi arkadaşlar zaten gülnardayın birde daha uzak bir köye gitmeyeyim sonra
erdemlide şu an bi tane açık var 3 kişi fazla var.ferdierdem55' Alıntı:Ben Tarsus'tayım. Böte mezunu olduğum için seçebileceğim okul yok tarsus ta. 2. aşamaya bakacaz artık. Erdemli ya da Mersin merkez olursa (-ki imkansız) seçerim![]()
Evet hocam doğru. Fazlanın fazlasıyız bizilyas33' Alıntı:erdemlide şu an bi tane açık var 3 kişi fazla var.ferdierdem55' Alıntı:Ben Tarsus'tayım. Böte mezunu olduğum için seçebileceğim okul yok tarsus ta. 2. aşamaya bakacaz artık. Erdemli ya da Mersin merkez olursa (-ki imkansız) seçerim![]()
merkezden diğer ilçeye gidenlerde senye gittikleri yerdede norm fzlası olurlarbilgisayarbilisim33' Alıntı:İş merkezdekilerin ilçelere resen atanmasına kadar gider mi acaba düşünceleriniz neler? Merkez ilçeler dışında 17 fazla ve 17 ihtiyaç var. Bunlardan bir kısmı BÖTEliyse merkez ilçelerden diğer ilçelere gidenler olacaktır muhtemelen.
md4483' Alıntı:ben gülnardayım burada gülnarın bir köy okulu açık orasınıda yazmak istemiyorum şimdi sonra beni mut anamur gibi daha uzak yerlere resen atarlarmı diye tedirgin oluyorum
süre uzatılmış arkadaşlar yarına kadar mem in resmi yazılar bölümünde varilyas33' Alıntı:tercih yaptık hayırlısı
erdemlideyim erdemlide tek okul var onu yazdımmd4483' Alıntı:süre uzatılmış arkadaşlar yarına kadar mem in resmi yazılar bölümünde varilyas33' Alıntı:tercih yaptık hayırlısı
nereleri yaptınız hocam