Mersin Btr Görevlendirmesi

Kodla Büyü
Arkadaşlar formatörler listeyi cuma günü bitirdik şube müdüründe imzada dediler. Telefonla görüştüm. Hatta kendi görevlendirildiğim okulu bile öğrendim. :)
Çıkar inş. yakında imzadan.

BAHADIRHAN' Alıntı:
Arkadaşlar formatörler listeyi cuma günü bitirdik şube müdüründe imzada dediler. Telefonla görüştüm. Hatta kendi görevlendirildiğim okulu bile öğrendim. :)
Ya gorev yazilari cikmaya cikarda tarihi ne olur acaba ben okuluma hergun bt rehberligi varmis gibi gidiyorum mesela. Ama sanırım ek ders alamayacağım gibi:((

BAHADIRHAN' Alıntı:

inşallah hocam

Bu işte Eğitici arkadaşların herhangi bir dahli olmadığını biliyorum. Ama bu işin bu kadar gecikmesine sebep olup, 200'e yakın arkadaşın hem maddi yönden, hemde okullarında idarecileriyle iş anlamında sıkıntı yaşaması yönünden vebale giren o kişilerin (kimlerdir bilmiyorum) bu kadar arkadaşla helalleşmesini tavsiye ederim.

eşşeğin kulağına suyu kaçırdılar kimse sorumlusu ve nedenleri, ve bunları paylaşmayıp örtbas edenlerin.

gelecek hafta bana nöbet yazılıyor mdr yrd cısı dedi toplantıda btr olursun boşa vermeyek demişlerdi sınıf ve nöbet gündemde
yetişinnn eğiticilerrr

BBNET
Geri