sağolasın hocam. çalışılacak gibi mi yaniOZOGUL' Alıntı:Turgut Özal ortaokulundan iliçi özür durumundan tayin isteyerek ayrıldım bugün. Okul yaklaşık 1300 öğrencili. İkili eğitim sabahçı öğlenci durumu var. 5 ve 6 lar toplam 20 şube. Bu sene 5 ler çok kalabalıkmış 40 kişi civarı. 1 tane lab var. 16+1 çalışıyor idare eder. Okul çevre bir okul. Öğrenciler malum sıkıntılı. Bu sene yaklaşık 10 öğretmen tayin istedi çeşitli şekillerde. 1 bt öğretmeni geldi ildışı ile urfadan bugün tanıştım onunlada. Bende okula geçen sene gelmiştim ildışı ile![]()
Diğer okullar hakkında bilgim yok hocam
Hacam 1 sene çalışıp nasıl tayin isteyebildiniz acaba.OZOGUL' Alıntı:Turgut Özal ortaokulundan iliçi özür durumundan tayin isteyerek ayrıldım bugün. Okul yaklaşık 1300 öğrencili. İkili eğitim sabahçı öğlenci durumu var. 5 ve 6 lar toplam 20 şube. Bu sene 5 ler çok kalabalıkmış 40 kişi civarı. 1 tane lab var. 16+1 çalışıyor idare eder. Okul çevre bir okul. Öğrenciler malum sıkıntılı. Bu sene yaklaşık 10 öğretmen tayin istedi çeşitli şekillerde. 1 bt öğretmeni geldi ildışı ile urfadan bugün tanıştım onunlada. Bende okula geçen sene gelmiştim ildışı ile![]()
Diğer okullar hakkında bilgim yok hocam