caglarakcay
Site Gezgini
Hayırlı uğurlu olsun. Artık telefonum susar
)

klebsiella' Alıntı:Arkadaşlar bu kurslara nasıl gidicez peki eğitim öğretim devam ederken benim 18 saat dersim var nasıl bırakıp gidicem :?
wes' Alıntı:Pardusa artık destek verilmeyecek biliyorsunuzdur.
Bununla ilgili bir çözüm getirilecek mi?
yalanaşk' Alıntı:ben de Aksaray'dakine başvurdum, inşallah çıkar. bizi de resen alsalar keşke...
redik' Alıntı:Bence Pardus daha da geliştirilecek ve Fatih projesi kapsamında 400.000 tahtaya da sadece Pardus kurulursa artık kimse Pardusu tutamayacak. Öğretmenlerimizin çoğu windowsu tam kullanamıyorken muhakkak Pardus eğitimlerine ihtiyaç olacaktır. Ayrıca Erzurumdaki kursumuz eğitmenimiz sayesinde çok bilgilendirici ve güzel geçti :alkis:
caglarakcay' Alıntı:redik' Alıntı:Bence Pardus daha da geliştirilecek ve Fatih projesi kapsamında 400.000 tahtaya da sadece Pardus kurulursa artık kimse Pardusu tutamayacak. Öğretmenlerimizin çoğu windowsu tam kullanamıyorken muhakkak Pardus eğitimlerine ihtiyaç olacaktır. Ayrıca Erzurumdaki kursumuz eğitmenimiz sayesinde çok bilgilendirici ve güzel geçti :alkis:
Tşk. Sizlerin sayesinde güzel geçti, Öğretmen katılımları çok güzel oldu... :alkis:
evrim0626' Alıntı:2013000195 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu (İSİM DEĞİŞTİRİLDİ)
2013000157 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu (İSİM DEĞİŞTİRİLDİ)
2013000099 Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri
arkadaşlar bu kurslara başvuru yaptım ama okuldan onaylamak istediğimizde çıkmıyor. onaylama işlemi dışındaki kurslar içerisinde gözüküyor sebebi nedir? nasıl onaylanır bilen var mı?
onaylar verilmiş hocamali04' Alıntı:Hocam 25 Mart 2013 kursu için ilgili birim onaylarını bekliyoruz..
onay için yarın son gün.
evet..bilal1099' Alıntı:onaylar verilmiş hocamali04' Alıntı:Hocam 25 Mart 2013 kursu için ilgili birim onaylarını bekliyoruz..
onay için yarın son gün.
caglarakcay' Alıntı:Arkadaşlar Ankara Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğündeki Mebbis problemi düzeltilmiş olup Tüm Pardus kursları başvuruları açılmıştır. Daha önceki sorun nedeniyle açık kurslara yığılma olduğundan dolayı başvurunuzu yığılma olmayan kurslara yapabilirsiniz. İl tarafından onaylanmamış kursunuz varsa onları kendiniz sistemden iptal edebilirsiniz.
Teşekkürler. Geri sayım olayını kaçırmışım.caglarakcay' Alıntı:wes' Alıntı:Pardusa artık destek verilmeyecek biliyorsunuzdur.
Bununla ilgili bir çözüm getirilecek mi?
hocam hangi ayda kaldın? 5 gün sonra pardus kararlı sürümünü yayınlıyor. 400 bin tahta için Tubitak ile Pardus yüklenmesi konusunda anlaşıldı. MEB Eğitimlerini hızlandırdı. Pardus tüm hıuzla gidiyor ancak siz takip etmekte sanırım yavaş kaldınız) http://www.pardus.org.tr
bozo0660' Alıntı:Resen alındı diyor..
Zaten başvurduk niye resen alındı yazıyorsunuz arkadaş :lol:
Neyse bende Ordu' dan gideceğim..
Uçakla gitsek, Yolluk da ödemesi nasıl oluyor..
Bilgisi olan varmı ?
25 mart takine katılıyorsan en büyük getirisi benimle tanışırsın :mrgreen:seyit ali' Alıntı:kursa katılmanın bize getirisi ne olur acaba?