Merkezi Hizmetiçi Kursları Hakkında...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pehepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pehepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,

Bu Merkezi Hizmetiçi Kurslara katılımlar nasıl oluyor (bireysel olarak başvuru yetiyormu yoksa okulunda bir yazı ile mem'e bildirmesi gerekiyor mu?), yolluk ,konaklama harcırahları vs.. genel olarak bilgi almak istiyorum. aramızda katılan arkadaşlar tecrübeli olanlar yardım ederse çok sevinirim..

Mesela atıyorum "YİBOlarda Ders Dışı Zamanların Etkili Değerlendirilmesi Semineri " ne katılmak istiyorum bulunduğum ilden kalkıp başka bir ile gidicem. bunun işleyişi nasıldır merak ediyorum

peki arkadaşlar okulun bunun için birşey yapması gerekiyormu?

Okul sadece onaylıyor sizin hatırlatmanız sonucunda sonra silsile yoluyla ilçenin ilinin onayı en sonundada hizmetiçi bölümü onaylarsa gidiyorsunuz işte

dilarayanal' Alıntı:
Okul sadece onaylıyor sizin hatırlatmanız sonucunda sonra silsile yoluyla ilçenin ilinin onayı en sonundada hizmetiçi bölümü onaylarsa gidiyorsunuz işte

Hocam peki yolluk,konaklama gibi ihtiyaçlar Milli eğitim tarafından mı karşılanıyor?

Konaklama hizmetiçi kurs planı dahilinde tahsis edilmişse onların ayarladığı bir yerde yapıyorsunuz. Yolluğu ise alıyorsunuz her durumda.

pehepe' Alıntı:
dilarayanal' Alıntı:

Hocam peki yolluk,konaklama gibi ihtiyaçlar Milli eğitim tarafından mı karşılanıyor?

her şeyi karşılıyorlar

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. milli eğitim müdürlüğünede sordum herşeyi karşılıyoruz dediler..

BBNET
Geri