muhalif33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,716 2 Mart 2012 #1 2012000058 faaliyet kodlu merkezi hizmetiçi eğitime başvurmuştum. İlgili birim onay tarihi geçmesine rağmen , ne onay var ne red... ne zaman belli olur, onaylandığı veya red edildiği..
2012000058 faaliyet kodlu merkezi hizmetiçi eğitime başvurmuştum. İlgili birim onay tarihi geçmesine rağmen , ne onay var ne red... ne zaman belli olur, onaylandığı veya red edildiği..
mfacil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,107 2 Mart 2012 #2 hocam mudurler onaylamayı unutuyor bız ılı aradık yenıden actırdık o sekılde yaptım kurs kendı okulumda dıye temel bılgısayar egıtım kursunu Dreamweaver kursuyla cakıstı o nedenle Dreamweaver alamıyorum mudurden sıfreyı al sen onayla dıyerek o unutur işi başından aşkın =
hocam mudurler onaylamayı unutuyor bız ılı aradık yenıden actırdık o sekılde yaptım kurs kendı okulumda dıye temel bılgısayar egıtım kursunu Dreamweaver kursuyla cakıstı o nedenle Dreamweaver alamıyorum mudurden sıfreyı al sen onayla dıyerek o unutur işi başından aşkın =
muhalif33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,716 2 Mart 2012 #3 hocam okul-ilçe-il onayladı. ilgili birim zamanı geçmesine rağmen hala onaylamadı...veya red etmedi...bu ayın 19'unda kurs başlayacak....
hocam okul-ilçe-il onayladı. ilgili birim zamanı geçmesine rağmen hala onaylamadı...veya red etmedi...bu ayın 19'unda kurs başlayacak....
S sulsen Site Gezgini Mesajlar 93 2 Mart 2012 #4 benimde geçen ay fatih projesi için başvurduğum da aynısı oldu bekledim kurs tarihi bitmesine rağmen hala aynı durumda
benimde geçen ay fatih projesi için başvurduğum da aynısı oldu bekledim kurs tarihi bitmesine rağmen hala aynı durumda
muhalif33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,716 2 Mart 2012 #5 sulsen' Alıntı: benimde geçen ay fatih projesi için başvurduğum da aynısı oldu bekledim kurs tarihi bitmesine rağmen hala aynı durumda Genişletmek için tıkla ... tarihi gelmesine rağmen hiçbir işlem yapılmazsa onaylanmadığı anlamına mı geliyor acaba????
sulsen' Alıntı: benimde geçen ay fatih projesi için başvurduğum da aynısı oldu bekledim kurs tarihi bitmesine rağmen hala aynı durumda Genişletmek için tıkla ... tarihi gelmesine rağmen hiçbir işlem yapılmazsa onaylanmadığı anlamına mı geliyor acaba????
muhalif33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,716 2 Mart 2012 #7 yok mu bu kurslara katılan bir Allah'ın kulu?