zilal' Alıntı:Arkadaşlar bi kaç tl lik hediyeler için neden böyle yapıyorsunuz? Sizce helal mı? Gerçek sahibi de kampanyadan haberdar olup yararlanmak istese, içiniz nasıl rahat olacak. Çok şaşırdım gerçekten..
arasortmenim' Alıntı:ben komşunun kamyonunu yaptım... ama daha gelmedi
hangi kargo firması getiriyor?
gelip ulaşamamış olabilirler,gelen arkadaşlar bilgi verirse bi sorayım.
Arasortmenim' Alıntı:ben komşunun kamyonunu yaptım... ama daha gelmedi
hangi kargo firması getiriyor?
gelip ulaşamamış olabilirler,gelen arkadaşlar bilgi verirse bi sorayım.
Ben de bugün teslim aldımturhank' Alıntı:ben internetten bulduğum şasi numarası ile istediğim çelik termos bugün aras kargo ile geldi. :alkis:
fantasio' Alıntı:Ben de bugün teslim aldımturhank' Alıntı:ben internetten bulduğum şasi numarası ile istediğim çelik termos bugün aras kargo ile geldi. :alkis:
Kosovali' Alıntı:çaldıkları mersedeslere şasi numarası topluyor olmasınlar veya, çalabilecek mersedes sahıplerinin bilgilerini... :cry:
nasıl ele geçirdiniz hocam siz bilgileri?atacan2' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bu gün bana "kişisel ve özel bilgileri yasalara aykırı yollardan ele geçirme ve kötüye kullanma" konulu ve müşteki olarak "Mercedes-Benz Türk A.Ş" tebligat geldi. Evime gelen iki polis eşliğinden karakolda ifademi aldılar ve savcılığın dosya açma ihtimali varmış. Aynı durumda olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Açıkçası bir termos yüzünden sicilimin kirlenmesini istemiyorum![]()