M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 833 25 Ekim 2023 #1 bu programı daha önce kullanan oldu mu?
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,990 25 Ekim 2023 #2 @emrahsahan hocanın burada da paylaştığı python temelli sistemi kullanıyorum ben. İşimizi görüyor.
maviboncuk Site Gezgini Mesajlar 71 25 Ekim 2023 #3 omd' Alıntı: @emrahsahan hocanın burada da paylaştığı python temelli sistemi kullanıyorum ben. İşimizi görüyor. Genişletmek için tıkla ... hocam gönderme şansınız var mı linkler ölmüş malesef.
omd' Alıntı: @emrahsahan hocanın burada da paylaştığı python temelli sistemi kullanıyorum ben. İşimizi görüyor. Genişletmek için tıkla ... hocam gönderme şansınız var mı linkler ölmüş malesef.
elektrosman Aktif Üye Mesajlar 159 25 Ekim 2023 #5 @emrahsahan hocamız bir internet sitesinde bu programı 300 TL ye satıyor sanırım yeni link eklemez.
emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,508 25 Ekim 2023 #6 www.nazillisoft.com da ücretli hocam yeni versiyonu. Ekonomik şartlar nedeniyle İstiyorsanız kullanıcı adı tanımlayım test edin.
www.nazillisoft.com da ücretli hocam yeni versiyonu. Ekonomik şartlar nedeniyle İstiyorsanız kullanıcı adı tanımlayım test edin.
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,858 21 Ekim 2024 #7 Benim de bu programda tanımlamalar yapmam lazım bilgisi olan var mı nasıl yapmalıyım? Kullanım klavuzu vs var mı
Benim de bu programda tanımlamalar yapmam lazım bilgisi olan var mı nasıl yapmalıyım? Kullanım klavuzu vs var mı