Menü Yapma Programı

Kodla Büyü

mystreous

Süper Üye
Süper Üye
Web sitesi için menü yapan programlardan bildikleriniz hangileridir?
123 Flash Menü
Flash Menu Labs Pro
Flash Menu Factory
xara menu
bunlara baktım. Daha güzel programlar arıyorum.

Hocam ben şahsen kendim photofiltre gibi basit bir program yparak oluşturuyorum oldukca kullanımı basit ve harikalar çıkartıyor.

Yazdığınız programları ve bunlardan farklı programları da denedim.
Bana göre "Sothink DHTML Menu 9" programı menü yapımı için süper, tek geçerim. :wink:

copyrıght programı yanlış yazmadığından emin misin? Photo Filtre resim programı.
erdogan_y teşekkür ederim. Bilgisayarımda arattırdım buldum. (Zamanında indirmişim, lazım olduğunda da aklıma gelmiyor). Gayet güzelmiş.
Başka önereceğiniz program var mı arkadaşlar?

Sothink Dhtml Menu 9 programında menulerde renk değişimi olmuyor mu? Yarım saattir onunla uğraşıyorum buton renklerini değiştirme yerini bulamadım.

mystreous' Alıntı:
Sothink Dhtml Menu 9 programında menulerde renk değişimi olmuyor mu? Yarım saattir onunla uğraşıyorum buton renklerini değiştirme yerini bulamadım.

renk değişimi oluyor hocam biraz sıkıntılı oluyor,

başıkları tek tek seçtiğiniz zaman sağdaki style ya da backround bölümünlerinden renkleri değiştirebiliyorsunuz...

mystreous' Alıntı:
*sol menüden rengini değiştirmek istediğiniz menüyü seçiniz.
*sağ menüde seçtiğiniz menünün özellikleri listelenecektir.
*menü item dan background seçtiğinizde alt bölümde mouse out ve mouse over dan istediğiniz rengi seçebilirsiniz.
*farklı menü seçmek isterseniz, style altbaşlığını seçerek menüyü değiştirebilirsiniz.
Kısaca en küçük ayrıntıya kadar menü ile ilgili hemen hemen herşeyi yapabilirsiniz.
yazdıklarıma bakmayın, hepsini yapmak, 1dk.nızı bile almaz.
biraz çat pat ta ingilizce bilirseniz, işiniz daha kısa sürer. Kolay gelsin. :)

arkadaşlar sothink kullanıyorum ve bir problemle günlerdir uğraşıyorum çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi.. Menuyu dw ye attığımda linklerden çok az kısmı çalışıyor diğerleri anasayfaya yöneliyor linklerim kesinlikle doğru..defalarca en baştan tekrar tekrar yaptım ama olmadı, acilen bunu halletmem lazım yardım lütfen!

arkdaşlar 123 ile menüleri yaptım fakat menüler iç içe girmeli olduğu için alçıılan menüler fazla yer kaplıyor...ve dahası açılmasa dahi yazıların üzerinde açılmadığı için yer kaplıyor görünüyor...

"arkadaşlar sothink kullanıyorum ve bir problemle günlerdir uğraşıyorum çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi.. Menuyu dw ye attığımda linklerden çok az kısmı çalışıyor diğerleri anasayfaya yöneliyor linklerim kesinlikle doğru..defalarca en baştan tekrar tekrar yaptım ama olmadı, acilen bunu halletmem lazım yardım lütfen!"

arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...

BBNET
Geri