dijey Aktif Üye Mesajlar 192 14 Şubat 2011 #1 Arkadaşlar menü yaparken (Ağaç menü) yani açılır menü nasıl yapılıyor. Örneğin 1.sınıflara tıklayınca alta 1A - 1B - 1C diye açılacak Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürer...
Arkadaşlar menü yaparken (Ağaç menü) yani açılır menü nasıl yapılıyor. Örneğin 1.sınıflara tıklayınca alta 1A - 1B - 1C diye açılacak Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürer...
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,848 14 Şubat 2011 #2 yeni menü öğes i oluşturup üst menü olarak 1.sınıfları seçeceksin
dijey Aktif Üye Mesajlar 192 14 Şubat 2011 #3 dokmeefrail' Alıntı: yeni menü öğes i oluşturup üst menü olarak 1.sınıfları seçeceksin Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler hemen deniyorum...
dokmeefrail' Alıntı: yeni menü öğes i oluşturup üst menü olarak 1.sınıfları seçeceksin Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler hemen deniyorum...
dijey Aktif Üye Mesajlar 192 14 Şubat 2011 #4 Üst Memü olarak 1. sınıflarığ seçtim Menu türü ne olacak.? Hepsi alt alta sıralanıyor. Ben basınca alttakilerin çıkmasını istiyorum....
Üst Memü olarak 1. sınıflarığ seçtim Menu türü ne olacak.? Hepsi alt alta sıralanıyor. Ben basınca alttakilerin çıkmasını istiyorum....