hocam menüyü silme seçeneği yok ama menüyü düzelt deyin ordan menü adını silip kaydettiğinizde menü siliniyor"Ayşen"' Alıntı:deneme olsun diye ekledim ama neden silinmiyor şimdi bu)
dün bir arkadaş daha aynı şeyi sormuştu, destekten mesaj bırakın isterseniz, onlar düzeltiyorlarmış"Ayşen"' Alıntı:saolun arkadaşlar birini öyle hallettim ama birinde hiçbir düzelte seçeneği aktif değil idari kadro diye eklemiştim tekrar ondan oldu galiba bunu nasıl çözeceğim peki
pin_eses' Alıntı:dün bir arkadaş daha aynı şeyi sormuştu, destekten mesaj bırakın isterseniz, onlar düzeltiyorlarmış"Ayşen"' Alıntı:saolun arkadaşlar birini öyle hallettim ama birinde hiçbir düzelte seçeneği aktif değil idari kadro diye eklemiştim tekrar ondan oldu galiba bunu nasıl çözeceğim peki
"Ayşen"' Alıntı:anlatmak istediğim şey buydu idari kadro diye eklediğim şey hiç bir şekilde silinmiyor
"Ayşen"' Alıntı:anlatmak istediğim şey buydu idari kadro diye eklediğim şey hiç bir şekilde silinmiyor
"Ayşen"' Alıntı:anlatmak istediğim şey buydu idari kadro diye eklediğim şey hiç bir şekilde silinmiyor[/quot]
Sistemden çıkış yapıp tekrar girin. Kalem ikonu aktif olacak. Kaleme basıp başlık ve körüyü silin güncelle yi tıklayın. Silinecek aynısı bende de oldu bu şekilde sildim.
sedo' Alıntı:"Ayşen"' Alıntı:anlatmak istediğim şey buydu idari kadro diye eklediğim şey hiç bir şekilde silinmiyor"Ayşen"' Alıntı:anlatmak istediğim şey buydu idari kadro diye eklediğim şey hiç bir şekilde silinmiyor[/quot]
Sistemden çıkış yapıp tekrar girin. Kalem ikonu aktif olacak. Kaleme basıp başlık ve körüyü silin güncelle yi tıklayın. Silinecek aynısı bende de oldu bu şekilde sildim.