Memursen açıklama yapıyor...

Kodla Büyü
admin arkadaşlardan bir kereliğine küfür izni istiyorum, hakaret de olabilir

:puhaha:

Hala ebs yi savunanlar var yaa :x

Bizim gibilerin iradesi Allahın elindedir hamdolsun. Biat kültürüyle değil eğilmeyen başlarımızla dünyaya nam salmış Türkler olarak abd ve ab destekli bir sendikaya üye olmadık, iktidar düşmesin diye gece gündüz dua edip kendilerimizi bir yerlere atattırmak için birilerinin kapısında yatıp gece gündüz ağlamadık kimilerine ulufe dağıtıp kimilerine müdürlük kimilerine yolluk alırız diye yalan üzerine sendikacılık yapmadık sizler bu şekilde yaptıkça kaybetmeye hep mahkum olup, Allahlım ne olur bu iktidar gidipte güç elimizden gitmesin diye dua eder durursunuz.

Ek ödeme olmazsa masaya oturmayacağız dediler. Gittiler imzaladınlar yok biz şerh koymuşuz. Yenilen pehlivan güreşe doymaz. Hükümet doksanlık goller attı. Onlar kendinilerini kandırıyorlar. Ben istifa ettim. Kendinizi kandırın biz bunları kazandık diye.

Bu düpedüz haksızlık.Zenginler daha zengin olurken biz orta kesim gitgide fakirleşiyoruz...Yazıklar olsun...

dogannx' Alıntı:
Ek ödeme olmazsa masaya oturmayacağız dediler. Gittiler imzaladılar, yok biz şerh koymuşuz. Yenilen pehlivan güreşe doymaz. Hükümet doksanlık goller attı. Onlar kendilerini kandırıyorlar. Ben istifa ettim. Kendinizi kandırın biz bunları kazandık diye.
Kesinlikle haklısınız sayın hocam. İkiyüzlü olan kendini nasıl belli ediyor, insanları hala nasıl kandırabilirim hesabı yapıyor, ama bizim millet %100 saftirik. Gözünün önünde duran hakikati değil de hiç gör(e)mediği yalanı görüyor ve asıl önemlisi, İNANIYOR, KANIYOR! Kandırın kendinizi saftirikler. Ben, hakkımı ( ki, buna çoluk - çocuk da dahil edebilirsiniz ) ne onlara, ne de onlara hala yandaşlık yapanlara, bir şeyler kaparız veya bir şekilde nemalanırız şeklinde yalakalık yapan nev-i şahsına münhasır kişiliklere HELAL EDİYORUM ( Şimdi burada beni yandaş sayacaksınız, şimdiden söyleyeyim, iyi okuyun, uzun lafın kısası, HAKKIMI KİMSEYE ( Memur-Sen'e ve yandaş yalakalarına ) HELAL ETMİYORUM!!! :verymad: ). Ne kadar hakkım varsa hepsini bu dünya olmazsa, Allah'ın izniyle öteki tarafta alacağım! :verymad:

İşin kötü tarafı önümüzdeki yılı da bağladılar 3+3 ile.. Sözde enflasyon %6-%7 lerdeymiş.. Tam bir komedi..

fahrican' Alıntı:
Toplantıya katıldınız mı ? Katıldınız
4+4 kabul edildi mi ? Edildi
Şerh koymanız neyi değiştiriyor ? Ek ödemeyi getiriyor mu ? 4+4 zamı engelliyor mu ?
Olan olduktan sonra neyin davasını yapıyorsunuz ? :verymad:

2015 te sizi de gözden çıkartıp milletvekili yapmayacaklar. Devlet imkanları yeterli iken kaç milyon insanın kasıtlı olarak , 2 yıl düşük maaş almasının vebali sizin boynunuza kaldı. Vicdanınız artık rahattır.
bak sizlerin sendikaları da imzalamışlar aynı metni
http://yeni.egitimbirsen.org.tr/HaberDe ... setID=1559

Ekli dosyalar

• FOTORA~1.JPG
    FOTORA~1.JPG
    189.2 KB · Görüntüleme: 665
dogannx' Alıntı:
Ek ödeme olmazsa masaya oturmayacağız dediler. Gittiler imzaladınlar yok biz şerh koymuşuz. Yenilen pehlivan güreşe doymaz. Hükümet doksanlık goller attı. Onlar kendinilerini kandırıyorlar. Ben istifa ettim. Kendinizi kandırın biz bunları kazandık diye.

:+1:

serkanozen1' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
Toplantıya katıldınız mı ? Katıldınız
4+4 kabul edildi mi ? Edildi
Şerh koymanız neyi değiştiriyor ? Ek ödemeyi getiriyor mu ? 4+4 zamı engelliyor mu ?
Olan olduktan sonra neyin davasını yapıyorsunuz ? :verymad:

2015 te sizi de gözden çıkartıp milletvekili yapmayacaklar. Devlet imkanları yeterli iken kaç milyon insanın kasıtlı olarak , 2 yıl düşük maaş almasının vebali sizin boynunuza kaldı. Vicdanınız artık rahattır.
bak sizlerin sendikaları da imzalamışlar aynı metni
http://yeni.egitimbirsen.org.tr/HaberDe ... setID=1559

hocam lütfen paylaştığın resimdeki imzaları sayınız. karar 7-4 alındı. sayarsanız işmzaları 6-5 çıkacaktır. Bizim aklımızla kendilerince! dalga geçenlere de alet olmayınız. saygılar...

BBNET
Geri