Memurlara çok çirkin

Kodla Büyü
Birgün önce hükümetin %3+%3 oranını kabul etmeyen ama ne hikmetse bir gün sonra %3+%3 deb daha aşağı bir rakamı 123 TL yi büyük bir zafer gören memruseni kınıyorum. MemurSEN memuru kandırmıştır. 2 yıl önce öğretmene 100 TL ek ödemeyi kabul etmeyen Memursen ne hikmetse 75+75 tl kabul ediyor.

kısacası memursen memuru satmıştır. toplu görüşme süresi olan 23 gün olmasına rağmen hiç bir pazarlık yapmadan diğer sendikların görüşleri bile alınmadan yapılan bu pazarlık memura ihanettir.

bu yılın seçim yılı olmasına rağmen seçim göz ardı edilerek hiç bir ciddi pazarlık yapılmaması memursenin nasıl bir sendika olduğunu göstermiştir.

şimdi hükümetin neden bu sendikayı desteklediğini anladınız mı?

ek derse yapılan zam %0
aile yardımına yapılan zam %0
enfilasyon zammı %0
tazmnatlar ve yolluklara yapılan zam %0

yoksulluk sınırının çok altında olan memura yapılan %15 lik dlimden %20 lik dilime çıkarılmasına yapılan uygulama devam edecekken alınan zammın yarıdan fazlasını bu %20 lik dilime aktarılcağını unutmayın aryıca ek derse zam alınmamasına rağmen ek derse %20 lik dilimden dolayı ek ders ücretlerinin düşeceğinide unutmayın. bunları büyük bir kazanım olarak gören Memur SEN'e ve üyelerini tebrik ediyorum(!)

Talebelerinden Ali Bulaç, Meriç’in kendilerine şöyle dediğini aktarır:
“Bu memlekette sağcı-solcu, ilerici-gerici yoktur, bu memlekette namuslu ve namussuzlar vardır. Siz namuslulardan olun.”

“Darağacına kadar tekrarlayacağım tek hakikat, her düşünceye saygıdır.”

CEMİL MERİÇ VE “BU ÜLKE”Sİ ÜZERİNE NOTLAR
http://www.kandildergisi.com/2011/01/bu-ulke/

teksen' Alıntı:
Bir insan taraf tutmaya başlar başlamaz, dünyada da o gerçekleri o kadar az görmeye başlar.
HEYWOOD BRAUN

Adaletin kuvvetli,
kuvvetlilerin de adaletli olmaları gerekir.

BLAISE PASCAL

Geçen yıl 740 lira olan öğretmenlerin öğretim yılına hazırlık ödeneği 2014’te 850 liraya, 2015’te 950 liraya yükselecek. Bu ödeneğin sözleşmeli Kur’an kursu öğreticilerine de verilmesi metne eklendi. Ayrıca yatılı Kur’an kurslarında her nöbet için 2 saat ilave ek ders ücreti ödenecek. Dini bayram günlerinde, yoğun bakım, diyaliz, ameliyathane, acil servis ve 112 acil sağlık hizmetlerinde tutulan nöbet ücretleri yüzde 50 zamlı ödenecek.

bu ay imamlar 800 tl den fazla ek ders aldı 120 tl civarında bayram namazı kıldırdıkları için aldı. ayrıca lise mezunu kurankursu öğreticilerinede öğretmen statüsü verilmesi için gerekli çalışmalar başladı. yorum sizin...

Kuvvetsiz adalet ve adaletsiz kuvvet iki büyük felakettir.
LIMON LUCE

bir öğretmen kendi hakkını aramaktan aciz ise öğrencisine hak nasıl aranır diye nasıl bir eğitim verecek
bir öğremten kendi hakkını aramkatan acizse devletin milletin hakkını nasıl arayacak
bir öğretmen sorgulayamıyorsa öğrencisi nasıl sorgulayacak bu nesil nasıl sorgulama kütürü ile yetişecek

la imamlar zaten bir dünya maaş alıyorlar birde ek ders ek gelir mii?
mevlüt+sünnet+tören+dua+mezarda dua okuma+nikah işleri+akika dua vs işleri hatim özel kuran dersleri, bazıları muska işleriniide biliyor ayda enaz az hiç kaldırmayan BİN TL ek maaş dışında kaldırıyor. buda en azı
bizde imam hatipte öğretmen aynı zamanda hafız sufi bir din öğretmeni vardı ayda 5-6 bin tl sırf defin dua mevlüt hatim işlerinden kaldırıyordu. birde bahşişsiz parası olmayana asla gitmiyordu.

bbneet02' Alıntı:
la imamlar zaten bir dünya maaş alıyorlar birde ek ders ek gelir mii?
mevlüt+sünnet+tören+dua+mezarda dua okuma+nikah işleri+akika dua vs işleri hatim özel kuran dersleri, bazıları muska işleriniide biliyor ayda enaz az hiç kaldırmayan BİN TL ek maaş dışında kaldırıyor. buda en azı
bizde imam hatipte öğretmen aynı zamanda hafız sufi bir din öğretmeni vardı ayda 5-6 bin tl sırf defin dua mevlüt hatim işlerinden kaldırıyordu. birde bahşişsiz parası olmayana asla gitmiyordu.
:puhaha:

mustafatoker' Alıntı:
bir öğretmen kendi hakkını aramaktan aciz ise öğrencisine hak nasıl aranır diye nasıl bir eğitim verecek
bir öğremten kendi hakkını aramkatan acizse devletin milletin hakkını nasıl arayacak
bir öğretmen sorgulayamıyorsa öğrencisi nasıl sorgulayacak bu nesil nasıl sorgulama kütürü ile yetişecek
mesele budur.
mustafatoker hocam ağzınıza sağlık...

mutabakat.jpg

Anketin Kaynağı: http://www.memurlar.net/haber/396916/

Memur-Sen üyelerine sormadan mı yapıyorlar bu anketleri? :mrgreen:
Yoksa insan hem olacağı bile bile üye olup hemde şikayet eder mi? Bunu yapmak için kafasının güzel olması lazım...

headline.jpg

AİLE YARDIMI ÖDENEĞİ NASIL HESAPLANIR?

Aile yardımı ödeneği;
- eş için 2.134,
- çocuk için ise 250,
göstergesinin maaş katsayısı ile çarpımından oluşur.

ÖDENEK, 2014 YILINDA HİÇ ARTMAYACAK

2014 yılında sadece taban aylıklarına zam kararı alınmıştır. Aile yardımı ödeneği, maaş katsayısına bağlı olduğu için hem eş hem de çocuk için alınan bu ödenek 2014 yılında artmayacak. Aşağıda 2014 yılı için eğer yüzde 4+4 zam kararı alınmış olsaydı, hem ay itibariyle hem de yılın toplamında alınacak aile yardım ödeneği fark miktarları yer almaktadır.

YÜZDE 4+4 ZAM KARARI ALINSAYDI, ÖDENEK NE OLACAKTI?

Diğer taraftan, aşağıda hesaplanan farklar, 2015 yılında da devam edecektir. Zira, maaş katsayısı 2014 yılında hiç artmayacak, 2013 yılındaki katsayılara yüzde 3+3 zammı uygulanacaktır. Bu nedenle toplam kaybın hesabı için aşağıdaki miktarların 2 ile çarpılması gerekmektedir.

http://www.memurlar.net/haber/398025/

*Vendetta*' Alıntı:
headline.jpg

Aile yardımı ödeneği;
- eş için 2.134,
- çocuk için ise 250,

2014 yılında sadece taban aylıklarına zam kararı alınmıştır. Aile yardımı ödeneği, maaş katsayısına bağlı olduğu için hem eş hem de çocuk için alınan bu ödenek 2014 yılında artmayacak. Aşağıda 2014 yılı için eğer yüzde 4+4 zam kararı alınmış olsaydı, hem ay itibariyle hem de yılın toplamında alınacak aile yardım ödeneği fark miktarları yer almaktadır.

Diğer taraftan, aşağıda hesaplanan farklar, 2015 yılında da devam edecektir. Zira, maaş katsayısı 2014 yılında hiç artmayacak, 2013 yılındaki katsayılara yüzde 3+3 zammı uygulanacaktır. Bu nedenle toplam kaybın hesabı için aşağıdaki miktarların 2 ile çarpılması gerekmektedir.

----

bununla ilgili pazarlık nasıl yapılmamış

serkanholep' Alıntı:
*Vendetta*' Alıntı:
headline.jpg

Aile yardımı ödeneği;
- eş için 2.134,
- çocuk için ise 250,

----

bununla ilgili pazarlık nasıl yapılmamış

Bizim bilmediğimiz pazarlıklar yapılmıştır kesin... Bunları görmezden gelmeleri yada unutmaları için muhakkak bir kazanım almışlardır ama memurlar için değil kendileri içindir...
Yoksa ufak tefek gözden kaçacak ayrıntılar değil bunlar... Binlerce memurun hakkını göz göre göre yediler, yemeye de devam ediyorlar... Memurlar'da haklarının yenmesinden memnun ki adamlara yetkiyi vermeye devam ediyorlar...

aile yardımı yok
enfilasyon fakı yok
ek derse zam yok
yolluklar ve tazminatlara zam yok

aldığın 123 tl zafer olarak görüyorsanız söylenecek sözde yok

Yav arkadaşlar memur masada satılmadı, öncesinde satılmıştı. Sadece tiyatro oynandı masada. :verymad:

mustafatoker' Alıntı:
aile yardımı yok
enfilasyon fakı yok
ek derse zam yok
yolluklar ve tazminatlara zam yok

aldığın 123 tl zafer olarak görüyorsanız söylenecek sözde yok
:+1:

memurları masada satan bu sendikaya üyeliğini devam ettiren memur halen var mı acaba ? adam resmen salak yerine koydu insanları yetkili sendikanın başkanı

Greenberet83' Alıntı:
İçinden en ağır küfürler edipte, buraya yazamayanlar...

Öğretmen olan insan bunları yer mi?

Kısa ve Net : Allah belalarını versin YALANCI pislikler...

:++: :++: :++:

delphe01' Alıntı:
memurları masada satan bu sendikaya üyeliğini devam ettiren memur halen var mı acaba ? adam resmen salak yerine koydu insanları yetkili sendikanın başkanı

Şahsen ben istifa ettim... :wink:

cehcah' Alıntı:
delphe01' Alıntı:

Ülkeyi satanlardan iyidir.

valla kim neyi satıyor bilemem ama, bir yerlere gelmek için bu sendikaya üye olan bir sürü kişi tanıyorum ve vah ülkemin haline diyorum.

cehcah' Alıntı:
delphe01' Alıntı:

Ülkeyi satanlardan iyidir.

Bugün senin haklarını korumakla görevliyken senin haklarını satan, yarın milletvekili olur ülkeyide satar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 10. Çalışma Meclisi Toplantısında geçen "memur ve işçileri eşitleyeceğiz" cümlesinin söylendiği salonda yetkili sendika başkanı başkanı da vardı... Ama herhangi bir açıklama yapmadı biz memurlarımızın iş güvencesini vermeyiz diye... Bakın görün nasıl onuda verecekler...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 10. Çalışma Meclisi Toplantısı

emeklilerin kıdem tazminatını DİSK zor kurtardı "asrın lideri"nden!...

800 bin meb çalışanının 300 bini eğitim bir sen üyesi ise söylenecek bir şey yok memur kendi ayağına kurşun sıkıyor.

BBNET
Geri