MEB; Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri hakkında kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir
http://www.memurlar.net/haber/189746/
http://www.memurlar.net/haber/189746/
bdogretim' Alıntı:gulftown' Alıntı:tıklanma sayısını artıralım, sabah ilk haberlerde olsun...
Lütfen bunu yapmayın. Zaten ana sayfadan girilmiş haber. haber7.com daki olaya dönmesin iş. Spam yapıp, işin bozmayalım.
Vallahi hoşsunuz.gulftown' Alıntı:bdogretim' Alıntı:gulftown' Alıntı:tıklanma sayısını artıralım, sabah ilk haberlerde olsun...
Lütfen bunu yapmayın. Zaten ana sayfadan girilmiş haber. haber7.com daki olaya dönmesin iş. Spam yapıp, işin bozmayalım.
evt haklısınız. o zaman arada sırada yapalım.yarın pgm'nin gözünden kaçması haber...
:++:biltek2007' Alıntı:Vallahi hoşsunuz.gulftown' Alıntı:bdogretim' Alıntı:gulftown' Alıntı:tıklanma sayısını artıralım, sabah ilk haberlerde olsun...
evt haklısınız. o zaman arada sırada yapalım.yarın pgm'nin gözünden kaçması haber...
uhaha: uykum kaçtı gülmekten.
Ekliyim hocam buraya dabdogretim' Alıntı:PGM' nin bu habere nasıl cevap vereceğini tahmin edebilen var mı?![]()
Bu kez verecekleri cevap için biraz düşünürler herhalde.
biltek2007 hocam, diğer başlıkta paylaştığın şarkı sözleri şimdi daha bi anlam kazandı![]()
gulftown' Alıntı:evt haklısınız. o zaman arada sırada yapalım.yarın pgm'nin gözünden kaçması haber...
bötezede' Alıntı:yorum yazdım ama çalışma saatlerine değinilmemiş bile :!: sizce tüm sorun dersin azaltılması mı ?
biltek2007' Alıntı:Ekliyim hocam buraya dabdogretim' Alıntı:PGM' nin bu habere nasıl cevap vereceğini tahmin edebilen var mı?![]()
Bu kez verecekleri cevap için biraz düşünürler herhalde.
biltek2007 hocam, diğer başlıkta paylaştığın şarkı sözleri şimdi daha bi anlam kazandı![]()
Dilimizde pelesenk olsun
Say yıllara bunu say vedalara
Yaz tükenen sevgimin en son damlasına
Vurdum duymaz tafralarla say aşkına
Esirgediğin zamana
Say yaşlara yaşanan telaşlara
Yaz hiçe saydığın hatrımın hesabına
Tarih oldun sen biraz önce
Öylesine sildim ki yok tozun bile
Bastın faka bastın beni fazla hafife aldın
Sustum diye yuttum diye oh be uyuttum sandın
Çantada keklik sandın da bak sen açıkta kaldın