memura tablet?!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nht268
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okul müdürümüz fazla tabletlerden memura da vermemi istiyor. Mebbis şifresiyle ebadan şifre almış vermemi bekliyor. Versek bana bir sıkıntısı olurmu? (Teslim tutanağını ben imzalamayacığım)

Hocam teslim tutanağı diye bir şeymi var verebilirsin kimse gelip hesap sormaz... Fatih projesini eline yüzüne bulaşturdı bakanlık okullara dönüpte bakacak hali yok

müdürün sözü üstüne söz olmaaaaaazzz, ver diyorsa vereceksin, yönetmeliğe aykırı bir durumsa yine emri yerine getirmek zorundasın emri yerine getirip ardından şikayet edersin.

Ben aradan çekileyim ozman. Ortalıkda yönetmelik falan bişeyde yok zaten, takılsınlar...

Biz öğretmenlerin malzeme satın alım ve takdir komisyonlarında olması bile garabet

öğretmen hangi yönetmeliğe göre satın almada ve dağıtımda kullanılır açıklasınlar,
ancak verilen görevlerde imza kesinlikle atmayın. işlemi müdür adına rehberlik adı altında yapın. tüm sorumluluk müdürde olsun.

Arkadaşlar Genelge çıkmak üzere. Tabletler ile ilgili tüm soru işaretlerini giderecek.
Son birkaç gündür sitede açılan konularda tabletlerin verilmemesi gereken kişilere verildiği konusu çok fazla yer almaya başladı.
Bunlar uygun değil. Okulda görevlendirme BTR yim aldım bir tane öğretmen tableti, aldım bir öğrenci tableti, kullanırım, giderken bırakırım, sistemden düşerim, memurada verelim, hizmetliye de verelim. Bu ne ya.
Yedek tabletler okula yeni atanan öğretmenler ve yeni gelen öğrenciler için.
Bu işin daha baştan suyu çıkmaya başladı.

hemenyardim' Alıntı:
Arkadaşlar Genelge çıkmak üzere. Tabletler ile ilgili tüm soru işaretlerini giderecek.
Son birkaç gündür sitede açılan konularda tabletlerin verilmemesi gereken kişilere verildiği konusu çok fazla yer almaya başladı.
Bunlar uygun değil. Okulda görevlendirme BTR yim aldım bir tane öğretmen tableti, aldım bir öğrenci tableti, kullanırım, giderken bırakırım, sistemden düşerim, memurada verelim, hizmetliye de verelim. Bu ne ya.
Yedek tabletler okula yeni atanan öğretmenler ve yeni gelen öğrenciler için.
Bu işin daha baştan suyu çıkmaya başladı.

Dünyada 3. olmuşuz :)))) yetmemi

O değilde bizim okuldaki hizmetli sağlam bilgisayar biliyor. Adam photoshop dergisiyle geziyor. :++: kesin ilk o alır...

dijey' Alıntı:
O değilde bizim okuldaki hizmetli sağlam bilgisayar biliyor. Adam photoshop dergisiyle geziyor. :++: kesin ilk o alır...

bizimki dediki;
"hoca şu öğretmenler odasındaki bilgisayar parça ekle internetten holden poker oynayamıyorum" dedi. :puhaha:

iyi de bu tabletler eğlence için değilki eğitim öğretimin daha iyi olması için memura vermenin mantığı nedir yaw...

ben almadım bi tablet. Memurlara verin tabi. Gerçi istemedim ne isteyecem ki. Koca devlet bir tek bana vermemesinin bi sebebi elbet vardır.

şimdi erzurum meb den yazı geldi ve aynen şunu diyor yedek gelen tabletleri memur hizmetli gibi kadrolara veriyormuşsunuz vermeyin...

az önce il milli eğitimden gelen telefonla fazla durumda olan tablet sayısı sorulunca bende memura vermekden kurtuldum, iyi oldu. :)

BBNET
Geri