Memur zammı hayal oldu!:))

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
zaten bir hayel gibiydi bizim zam görüşmeleri...işine gelen olaylar nasıl 3 günde toplanıp jet hızı ile karar verebiliyorlar...bizi ilgilendiren durumlar söz konusu olunca hala bir ses seda yok geçen bakan bir lütufmuş gibi geçen ayların zammını verceğiz diyor sanki zammı verdi o kalmışta zaten o bizim hakkımız vereceğiz gibi bir lütufta bulunup ekstradan bir şey verecekmiş gibi bunu lanse etmeninde bir anlamı yok..
http://finanshaber.mynet.com/detay/ekon ... oldu/76624

Onunla pirim yapıyor işte hocam. Sen ben durumu biliyoruz yaa başkası...

eşeğimizi önce kaybettirip, sonra buldurup sevindirecekler. bizim insanımız da bunu bir lütuf zannedecek.

Bir de iyi yandan bakın, memur maaşının enflasyona katkısı %0 :puhaha: hamz olsun, buna da şükür, hayaldi gerçek oldu, durmak yok yola devam, haydi bi daaaa

yakında müjde memura zam diye haber çıkar...bilmeyenler yeniden zam verildi zanneder...

yetkili sendikanın dili yalamakla meşgül oldugundan konusamıyor.. yalaka sendika:D

ağır oldumu oplmadımı bilmem ama durum bu yalanmı....

3 aydır verecekleri 3 kurusu vermiyorlar. sonra kriz yokmus vs diye milleti uyutuyorlar..
dün 5 tl ye marul aldım.. hala şok tayım:DDD

niye aldım bilmemki:DDD

Yakında şöyle bir haber duyarız;
Memur zamları 15 Mayıs'a da yetişmeyecek.

theghost83' Alıntı:
dün 5 tl ye marul aldım.. hala şok tayım niye aldım bilmemki

nasıl marul o, burada 1.5-2 tl

biz ocakta zam almadık ama neye göre enflasyon farkı verdiler?

%10.68 enflasyon çıktı. bir sene önceki zamma göre mi fark ödeniyor?

tayinci42' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
dün 5 tl ye marul aldım.. hala şok tayım niye aldım bilmemki

nasıl marul o, burada 1.5-2 tl

biz ocakta zam almadık ama neye göre enflasyon farkı verdiler?

%10.68 enflasyon çıktı. bir sene önceki zamma göre mi fark ödeniyor?

seni önce enflasyonda bir yıl eziyor bir sonraki sene enflasyon farkı veriyor. Yani işin aslı sen zam filan almamış oluyorsun bir önceki yıl.

alfa-turk' Alıntı:
eşeğimizi önce kaybettirip, sonra buldurup sevindirecekler. bizim insanımız da bunu bir lütuf zannedecek.

:+1:

Yetkili sendika bile onlardan yana iken daha ne olacağını bekliyordunuz ki...

leyleğin ömrü lak lak la geçer misali.
Biz söyleyip biz dinliyoruz.
Hani yetkili yetkisiz sendikalar.
İktidardan vazgeçtik,
hani muhalefet.
Böyle kuzu gibi bir toplum bulursam iddia ediyorum ben bu memleketi daha iyi yönetirim.

temmuza denk getirip %20 den verecekleri zamları toptan geri alacaklar elleham

demokrasi eskidendi sendikalar çoktan sokaklardaydı. Şimdi ise hepsi tırs tırs. Sonra bide yandaşlar, sarı sendikalılar demokratikleştik diyor...

sendikalıyım ancak sendikadan medet ummayın. ne yazıkki durum bu. yetkili sendikayada çok fazla yüklenmeyin:)) sonuçta onlar da emir kulu. eğer aksi bişeyler yapan olursa nasılsa koltuğundan olur.
en güzeli söz gümüşse sükut altındır. saygılar...

theghost83' Alıntı:
yetkili sendikanın dili yalamakla meşgül oldugundan konusamıyor.. yalaka sendika:D

3 aydır verecekleri 3 kurusu vermiyorlar. sonra kriz yokmus vs diye milleti uyutuyorlar..

:D ben lahanadan salata yapıyorum hem mevsimi, hem lezzetli, hem de ucuza geliyor. zam gelmezse lahanadan yakıt yapmayı, üstüme bir kat elbise çıkartmayı hatta kitap defter olarak kullanmayı deneyebilrim.

Mayıs'ta 5 aylık zam farklarıyla alırsak maaşları gazete manşetlerini düşünemiyorum."Memura 600 TL ZAM! "3 AY TATİL YAPAN ÖĞRETMENLER MAAŞLARINI ZAMLI ALDI." "Son zamların ardından en düşük öğretmen maaşı 3500 TL oldu." flan filan...

yetkili sendika! larını yere göğe sığdıramayanlara sormak lazım. her konuya bi kulpları var nasılsa. bunada bulurlar bşyler. maksat gözü kapalı savunmak değil mi zaten :)

yetkili senkisa üyesi olanlar şükretmeyi öğrendiklerinden sorun yok :)

the_myth' Alıntı:
yetkili sendika! larını yere göğe sığdıramayanlara sormak lazım. her konuya bi kulpları var nasılsa. bunada bulurlar bşyler. maksat gözü kapalı savunmak değil mi zaten :)
aşk olsun hocam zam verdiklerinde ocak ayından itibaren olanıda verecekler öle düşün elimize toplu para geçecek düşün :puhaha: :puhaha:

esenordelarthe' Alıntı:
theghost83' Alıntı:

:D ben lahanadan salata yapıyorum hem mevsimi, hem lezzetli, hem de ucuza geliyor. zam gelmezse lahanadan yakıt yapmayı, üstüme bir kat elbise çıkartmayı hatta kitap defter olarak kullanmayı deneyebilrim.
:puhaha:

theghost83' Alıntı:

bu mesajımdan dolayı uyarı almışım bşr dahaki sefere forumdan uzaklaştırılacakmışım.. cogullu diye bir moderatör arkdas mesaj yollamışi..
doğruyu söyledik ya 9 köyden kovarsınız artık ta... çok ta umrumda... istersen bir süresiz uzaklaştır.... ben doğruyu yapmaya ve söylemeye devam ederim arkadaş...

ayrıca yalakalık sadece orda burda değil heryerdeymiş...

BBNET
Geri