' Memur Maaşlarına Ocak'ta 6 Puanlık Zam Yapacağız'

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
cümleyi dikkatli okuyunca yeni bir şey olmadığı anlaşılıyor fakat düpedüz yalan olan ocaktan itibaren olması. neyse alıştık artık bunlara. bu hükümetin stratejisi de bu. her fırsatta yeni zam varmış gibi müjde ver ama zammı bir kere gıdım gıdım ver. -zaten medya bu haberleri çok sever, memura müjde vs.-

yılda %6 dan hesap etsek bu vekillerin kendilerine verdikleri zam oranlarını toplamda yakalayabilmemiz için vekillerin bir daha hiç zam almadan kaç yıl beklemesi gerekir.

kendilerine %60 zam vermişlerdi sanırım.. 8 yıl sonra aynı oranda zam almış olacağız..
vekil maaş larını yakalayacağız demiyorum bakın sadece zam oranını yakalayacağız.. vekil maaşlarını 50 yılda anca yakalarız..

Şahin hazretleri de işin aslının öyle olmadığını çok iyi biliyor. Kendine verilen görev ne ise onu yapıyor. Her fırsatta kadrolu memurları halkın önüe atıp sürekli zam alan gözü doymaz kişiler olarak gösteriyorlar. Memurlar içinde de sürekli öğretmenlerle uğraşıyorlar. Bu haberi duyan asgari ücretli sanacak ki önümüzdeki ay memurlara %6 zam var. Tebrikler sayın şahin amacınıza ulaştınız. 2013 yazındaki toplu görüşmelerde yeni palavralarınızla tekrar bekleriz. Memurlar ve öğretmenler size inanmıyor ama kalan 73-74 milyonluk nüfustan size inanacak sayısız kişi var.

Öğretmeni resmen toplumun önünde eğildirip açık hedef haline getiren bir başbakan, ona gelen eleştirileri sanki babalarına yapılmışçasına cesurca göğüslemeye çalışan bidon kafalı halk, o halkın linç ettiği, ucube, asalak yaratıkları olarak gördüğü öğretmen...

Daha bunu yaşayalı çok olmadı.

Ve bu olaydan sonra O PARTİ DE, UKALA, KENDİNİ BEĞENMİŞ, DEREBEYLEŞMİŞ GENEL BAŞKANI DA benim için bitti.

Onu bitirmek, onun yenildiğini görmek benim için en büyük ZAM olacaktır.

bu adamlara sağdan soldan oy verilmesini anlarımda kamuda bile inanan öğretmen yada memur sayısı epeyce çok allah bildiği gibi yapsın çok şükür özel kurs verip bahçeden birşeyler satıyorumda bunların 3 kuruş zammına ihtiyaç kalmıyor

Masadaki ve piyasadaki enflasyon rakamları ne zaman birbirini tutarsa o zaman refaha kavuşur bu millet. Piyasa enflasyonu %20 iken masada %1 çıkıyor. Şeytan bile bunlardan kaçar. Kimileri ısrarla bunların dininden dem vuruyor. Hadi ordan!!!

Allah ıslah etsin,gönül gözlerini açsın.Bedduanın ne onlara ne de bizlere faydası var sayın meslektaşlarım..

Bu haberi yapan ve haberi böyle vereni de kutlamak lazım helal olsun size işte milleti profesyonelce kandırma böyle olur. Sizi gönülden kutlarım. :alkis:

hasari' Alıntı:
Bu haberi yapan ve haberi böyle vereni de kutlamak lazım helal olsun size işte milleti profesyonelce kandırma böyle olur. Sizi gönülden kutlarım. :alkis:
Alkış çalacağına doğrusunu söyle de bilelim sayın hocam.

hasanbiltek' Alıntı:
şu memurlar.biz şakşakçılardan mı?
Kardeşim böyle haberler yüzünden halk gerçekten bu parayı aldığımızı sanıyor. Siz alabiliyor musunuz?
Yapılan zamların haddi hesabı yok orada memura 6 puanlık zam diyor. Bu altı puanlık zammı gerçekten merak ediyorum kaç TL tutacak. Biraz uyanık olalım yaaa bari biz bunu yapmayalım.

hasari' Alıntı:
hasanbiltek' Alıntı:
şu memurlar.biz şakşakçılardan mı?
Kardeşim böyle haberler yüzünden halk gerçekten bu parayı aldığımızı sanıyor. Siz alabiliyor musunuz?
Yapılan zamların haddi hesabı yok orada memura 6 puanlık zam diyor. Bu altı puanlık zammı gerçekten merak ediyorum kaç TL tutacak. Biraz uyanık olalım yaaa bari biz bunu yapmayalım.
Haklısın hocam.

Ecevit rahmetli bizi eflasyona hiç ezdirmezdi.Enflasyon günümüzde 6 ayda hesaplanıyor fazlalılığı ödeniyor ya benim 6 ay boyunca yediğim enflasyon o nerde?
Ecevit her ay sonunda çıkan sonuca göre gereğini yapardı.Laf canbazı da değildi. Partisini sevmediğim halde iyiydi.

BBNET
Geri