Memur Maaşları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar benim yakın arkadaşım sene başında atandı..hastanede sağlıkçı...adam kadrolu..1750maaş artı 608 sabit en az döner ve en az 400tl gece nöbet(4gece) dediği bu...adam 2750 maaşla başladı..bizde üniversite mezunuyuz biz ise 1840tl olursa ek ders olmazsa maaşa talim..bizim maaşların düşük olduğunu tekrardan anlayan ben üzüldüm doğrusu.

Net Ödenen 1877.24 Ait Olduğu Ay 11 Bütçe Yılı 2012 Aile Yardımı 152.77
Derece / Kademe 9 / 2

şimdi btr olunca mecburen olanlarda var ek ders için 576 tl de ek ders ücreti aldım tabi kurs açıp ayrıyetten ek maaş alanlarda var
ben yibo da öğretmenim belletmenlik yapmamı eşim istemiyo onuda yapsam ayda 8 nöbet 400 tl artı geliri olur.. bilmiyorum zorunlu gel öğretmen yapalım demediler
mdr yardımcısının maaşı öğretmenden fazla ...

tabi şunu unutmamak gerek memur maaşları tv de felan açıklanırken maaşımızı öğrenmek en kolayı en alttaki en düşük olanı öğretmenlerinki öyle sağlııkçılarla yarışmaya gerek yok tabi üstte yazdığım yiboda belletmenik olur normal okullarda yok..

en kötüsü onca çalış yüksek puan al unv oku dersin SEÇMEli ders olsun :( bilişim teknolojileri ..
matematik,i felan olsan dersanede ek iş,, özel ders felan bizde oda yok.

neyse en iyisi sen işi bırak özel sektör daha iyi sevilmeden bu iş yapılmaz tabiki kendi düşüncem düşünceme katılmak zorunda değilsin...

maalesef :sleep: adamların birde servisi, yemek fişi falanda cabası :!:

bu devirce sağlıkçı olacaksın :) veya kadrolu hizmetli olacaksın 2 süpür sınıfları yat sonra :)

Senin arkadaş yalan söylemiş. Sağlıkçı maaşları (hemşire, ebe, sağlık memuru, saglık teknisyeni, teknikeri ) yeni başlayan için 1300-1400 bandında 1750 hikaye yani.

yukardaki yorumlara bak..maaşımız az diyeceğine işi bırak yazmış biri..ahhh ahhh..siz bu kafayla daha çooook................

mezun ettiğimiz öğrenci sağlık mesleği bitirip 2200 tl maaşla işe başladı. daha ne denir

kendir_li' Alıntı:
Senin arkadaş yalan söylemiş. Sağlıkçı maaşları (hemşire, ebe, sağlık memuru, saglık teknisyeni, teknikeri ) yeni başlayan için 1300-1400 bandında 1750 hikaye yani.
+
Aynen hocamın dediği gibi. Lisans mezunu hemşire akrabam var. Taban maaşı 9/1 öğretmeninkinden düşük. Üzerine onlara da ek ödeme verilmedi. Döner sermayeden aldıkları ücret de bizi ek derslere benziyor. Görev yapılan hastaneye göre 1000 TL nin üzerinde döner sermaye alanı da var hiç alamayanı da .

Maalesef ki direk insanlarla muhatap olunan her meslek zor ve riskli. Sağlıkçılar da sık sık şiddete maruz kalıyor ama şanlarına başlarında personeline sahip çıkan bir bakan var.
Sağlıkçılardan en çok kimseyle muhatap olmadan laboratuvarda çalışanlara imreniyorum.

sağlıkçı hastanede çalışır maaşını alır...gizli el altından bir mahalle kliniğinde çalışır para alır...ve hatta mahallede iğne yapar serum takar yardımcı olur yine yolunu bulur.Ama öğretmenin tek dayanağı ek ders ücreti bir kaldırılırsa...dershane,etüd merkezleri,kurslar,özel ders işi biterse...zaten teknoloji sayesinde aslında eğitimciye ihtiyac yok.O zaman yandık

döner sermaye alt limit 608tl olmuş...ister iş olsu olmasın alt limit 608tl olmuş... :++:

maaşta hata var yada görevi tazminat gerektiren bir görev olabilir sağlık memuru lisans mezunu 1450 civarı alıyor döner dahil maaşı benim ekdersli maaşı geçemiyor aynı yıl başladık sayılır.

devir sağlıkçıların devri hocam biz eğitimcilere her alanda nal toplamak kalıyor bu aralar malesef :(((((

il özel idarede bir memurun 1200tl ek ödemesi var maaşın yanında nasıl birşey acaba güzel yemekler özel servis vay bee kendime 12 çekirdekli bir mac alır eve stüdyo kurardım

evin borcuda bir bitsin elimi eteğimi çekeceğim bu nöbettende kurstanda..

BBNET
Geri