Memur Maaşı Enflasyon Farkı Hesaplama Yöntemi

Kodla Büyü
KBS - 2026 Personel Ödemeleri Yeni Yıl İşlemleri Kılavuzu

A.9- 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri Katsayı artışından kaynaklanan 14 günlük fark maaş hesaplama işlemi Ocak ayının 15’ i itibarıyla harcama birimlerinin kullanımına açılacaktır. Katsayı artışından kaynaklanan 14 Günlük Fark Maaş Hesaplaması, 01 Ocak 2026 - 14 Ocak 2026 maaş dönemine ait maaş hesaplaması eski katsayı üzerinden hesaplanan personel için yapılmaktadır

18,607 Oldu.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    14.6 KB · Görüntüleme: 250
Aralık başında Aralık enflasyonu %0.8 çıkacak deniyordu. Zaten ısmarlama oranlarla gidiyoruz. 4 ay %2 altına düşmeyen enflasyon ne hikmetse elinde bir sihirli asa ile enflasyonu %1 in altına getiriyor. Söylenecek çok şey varda ,dinleyecek umursayacak olan yok

Aralık başında Aralık enflasyonu %0.8 çıkacak deniyordu. Zaten ısmarlama oranlarla gidiyoruz. 4 ay %2 altına düşmeyen enflasyon ne hikmetse elinde bir sihirli asa ile enflasyonu %1 in altına getiriyor. Söylenecek çok şey varda ,dinleyecek umursayacak olan yok
muhtemelen ocak enflasyonu %3-4 çıkacak.

"Stalin dönemi, Sovyetler Birliği'nde ebeveynlerin çocuklarına verdiği en önemli öğüt; "Çeneni kapalı tut"tu. Sovyetler Birliği'nde korkusuzca konuşmak kadar tehlikeli çok az şey vardı." Yuval Noah Harari, Neksus kitabından alıntı.

Ülkemizde de çenemizi tutmayı öğrettiler hocam.

Gerçekten halktan kastıklarını hayırlı devlet için bir yerlere harcamıyorlarsa Allahlarından bulsunlar başkada bişey demiyorum. Halkı bu kadar ezen suyunu çıkaran başka bir sistem varmıdır bilemiyorum. korkunç bir haldeyiz. Asgari ücretliye bakıp halimize şükrediyorum sadece. Allah herkesin yardımcısı olsun

Nas deneyi çok pahalıya mal oldu . Faiz inerse enflasyon iner dendi . Şimdi faiz tepelerde üretici dökülüyor. Turkiyenin makus kaderi bu olsa gerek . Bildim bileli böyle bu ülke Kemal sunal Şener Şen filmleri sanki bugün gibi.

Geri