MEM'ler Mezuniyet diplomalarını istiyor

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sizin bulunduğunuz yerde böyle bir durum var mı? Önce MEBBİS'ten onay vermek, daha sonra ilçe MEM'e gidip diplomaları göstermek gerekiyor
Ayrıca E-devlette mezuniyet bilgilerim hatalı girilmiş, siz de bilgilerinizi e-devletten kontrol ettirin

Bilgilendirme yapıldı fakat sadece MEBBİS te bilgileri yanlış olanlar MEM'lerine gidip düzelttirecekler denildi.

önce tüm modüller için yazı geldi tek tek kontrol edip hata yok diye onayladık. sonra ayrıca öğrenim bilgileri modülü için yazı geldi. hem de kontrol edildiğine dair onay kutusu var mebbiste.

ben de neden bu kadar önemli aceba diye merak ettim doğrusu. 1 ayda 2 kez resmi yazıyla kontrol edilmesi istendi.

haberlerde çıkan sahte diplomalı öğretmenlerle ilgili olsa gerek. onlar yüzünden hepimizi tek tek kontrol edeceklermiş

Mezun olalı 12 sene oldu daha diplomayı almadım. Çıkış belgesi ile başladım.

bende ana bilim dalı ile program yanlış yazılmış mı diye düşünüyorum..
Teknik Eğitim Fakültesi
Bölüm: Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi
Ana Bilim Dalı: Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği

Fakülte haricindeki bu bilgilerde yanlışlık yok mu? Yani tam tersi olmayacak mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum..

aliriza61' Alıntı:
bilalca' Alıntı:
bu durumda olan bende sadece kendim var zannediyodum, oh be:))
hocam için rahat olsun ben de 6 yıldır diplomayı almadım. :)
acaba geçici mezuniyet belgesini kabul ederler mi yoksa apar topar diplomayı almaya mı gidecez...

kadirlili' Alıntı:
aliriza61' Alıntı:
bilalca' Alıntı:
bu durumda olan bende sadece kendim var zannediyodum, oh be:))
hocam için rahat olsun ben de 6 yıldır diplomayı almadım. :)
acaba geçici mezuniyet belgesini kabul ederler mi yoksa apar topar diplomayı almaya mı gidecez...
Hiçbirimiz yanlız değiliz :) 7 yıl da benim oldu mezun olalı, hala diploma üniversitede.

Millet ne rahatmış arkadaş yaa. Diplomayı almaya tenezzül bile edilmemiş. Maşallah...

Tenezzul etmemekten ziyade mezun olduğumda maaşım 475 bin lira idi diploma için 100 bin lira istiyorlardı ben de almadım.

BBNET
Geri