Mehcan E kilit

Kodla Büyü
teşekkürler. aynı şifre derken öğretmenlere verdiğimiz mi yoksa ana bilgisayardaki mi. ana bilgisayardaki aynı değilse onu da hatırlamıyorum.
Ana bilgisayardaki şifreden bahsediyorum. Şifreyi bilmiyorsanız yapacak bir şey yok maalesef. Bi yöntemi var aslında ama çok zahmetli. Onun yerine tahtaya format atmak ve ekiliti yeniden oluşturduğunuz kurulum USB si ile kurmak daha kolay.

Arkadaşlar daha once etkilidi defalarca kullandım. Ama dun bir sorun ile karşılaştım. Yeni okuluma dün ekilit kuracaktim ana PC ye kurdum masaüstü simgesi gelmedi. Kurulum yaparken masaüstü simgesi gelsin diye de tiklemiştim. Sonra c de programların (x86) olan içine girdim oradan işlemlere devam edeyim dedim oradan programı bulu işlemleri yaptim sonra flasha kurulumu aldım ama flashi akıllı tahtaya taktığım da kurulum yapmam icin o küçük pencere gelmiyor delirdim yardimci olur musunuz cok kez denedim olmadı:(((( ilk kez sorun yaşıyorum ekilitte

Hocam ben tüm okul öğretmenlerine aynı anahtar kodu vererek kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 80206Ekli dosyayı görüntüle 80207
Elinizdeki anahtar kodunu manuel bir bilgi girişi yapmadan ilk ekrandaki abc sembolüne tıklayarak ayar kodu alanına yapıştırıp kaydetmeniz gerek. Sonra sağ üstten kaydet deyince kullanabilirsiniz
çok sağolun hocam. Sorun çok basitmiş aslında yukarıdan kaydet tuşuna basmıyor muşuz.:(

ilksms
Geri