teşekkürler. aynı şifre derken öğretmenlere verdiğimiz mi yoksa ana bilgisayardaki mi. ana bilgisayardaki aynı değilse onu da hatırlamıyorum.Aynı şifreyle bilgisayara sıfırdan ekilit kurulumu yapıp tekrar kurulum USB si oluşturmalısınız.
					teşekkürler. aynı şifre derken öğretmenlere verdiğimiz mi yoksa ana bilgisayardaki mi. ana bilgisayardaki aynı değilse onu da hatırlamıyorum.Aynı şifreyle bilgisayara sıfırdan ekilit kurulumu yapıp tekrar kurulum USB si oluşturmalısınız.
Ana bilgisayardaki şifreden bahsediyorum. Şifreyi bilmiyorsanız yapacak bir şey yok maalesef. Bi yöntemi var aslında ama çok zahmetli. Onun yerine tahtaya format atmak ve ekiliti yeniden oluşturduğunuz kurulum USB si ile kurmak daha kolay.teşekkürler. aynı şifre derken öğretmenlere verdiğimiz mi yoksa ana bilgisayardaki mi. ana bilgisayardaki aynı değilse onu da hatırlamıyorum.
((( ilk kez sorun yaşıyorum ekilitteçok sağolun hocam. Sorun çok basitmiş aslında yukarıdan kaydet tuşuna basmıyor muşuz.Hocam ben tüm okul öğretmenlerine aynı anahtar kodu vererek kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 80206Ekli dosyayı görüntüle 80207
Elinizdeki anahtar kodunu manuel bir bilgi girişi yapmadan ilk ekrandaki abc sembolüne tıklayarak ayar kodu alanına yapıştırıp kaydetmeniz gerek. Sonra sağ üstten kaydet deyince kullanabilirsiniz