Megane III Kullanıcıları

Kodla Büyü

fatihpc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Megane 3 bir araç bakıyorum
Otomatik olmasını istediğim için internette farklı versiyonlar buldum kafam karıştı.
Şimdi sahibinden de tam otomatik var 105 hp diyor
Bazı yerlerde 5 ileri dıyor bazı yerlerde 4 ileri tam otomatik 110 hp diyor.
Birde bu yeni çıkan EDC ler var ama pahalılar şu anda ben maksimum 32000 lik bişi bakıyorum.
Paketler konusunda da kafam karışık megane 3 için dynamik var extreme var expression var privilate var bunlar nasıl sıralanıyor
Teşekkür ederim cevaplarınız için kaç gündür araştırıyorum derli toplu bir bilgi bulamadığım için yazdım.

Merhaba.
Bende 2010 1.5 Dci 105 HP Dinamik var. Manuel vites.
2010 Yılı civarı Dinamik ve Privillage donanım olarak aynıdır. Sadece döşeme rengi ve jantlar farklıdır. En üst seviye donanımlı versiyonlardır.
Expression + Konfor paketli bulursan o da hemen hemen Dinamik veya Privillage donanıma yakın. Otomatik klima hız sabitleyici felan var.

Ama açıkçası kardeş bana sorarsan git alman veya japon arabası al. Kaldı ki otomatik bakıyorsun. Reno o kadar abuk subuk problemler çıkarıyor ki. İnsan pes diyor. Dahası servise gittiğinde hepsinin normal olduğu söyleniyor. O yüzden biraz daha düşün derim. Ben bir daha Reno ya para vermeyi düşünmüyorum. Gider Hyundai alırım daha iyi. En azından Hyundai dersin. Gocunmazsın. O kadar para verip aldığın araba seni, benim gibi arabadan soğutmasın.

Seçim senin. Kafana takılan olursa sor. Kolay gelsin.

ugurluhan' Alıntı:
Merhaba.
Bende 2010 1.5 Dci 105 HP Dinamik var. Manuel vites.
2010 Yılı civarı Dinamik ve Privillage donanım olarak aynıdır. Sadece döşeme rengi ve jantlar farklıdır. En üst seviye donanımlı versiyonlardır.
Expression + Konfor paketli bulursan o da hemen hemen Dinamik veya Privillage donanıma yakın. Otomatik klima hız sabitleyici felan var.

Ama açıkçası kardeş bana sorarsan git alman veya japon arabası al. Kaldı ki otomatik bakıyorsun. Reno o kadar abuk subuk problemler çıkarıyor ki. İnsan pes diyor. Dahası servise gittiğinde hepsinin normal olduğu söyleniyor. O yüzden biraz daha düşün derim. Ben bir daha Reno ya para vermeyi düşünmüyorum. Gider Hyundai alırım daha iyi. En azından Hyundai dersin. Gocunmazsın. O kadar para verip aldığın araba seni, benim gibi arabadan soğutmasın.

Seçim senin. Kafana takılan olursa sor. Kolay gelsin.
Hocam ne gibi problemler çıkıyor ki baktım ama bu şıklıkta başka araç yok

Bu zamana kadar bir şey yoktu. Garanti dolacakya, şu an aracın direksiyonu anlamsız şekilde sola çekiyor. Defalarca servise gittim. Lastik felan dediler. 4 lastik değiştim. Gene aynı. Servisin cevabı NORMAL.

Yakıt göstergesi arada bir durduk yere çeyreğin yarısı kadar dolu tarafına doğru hareket ediyor. Sanki depoya biri mazot ekliyor. Servisin cevabı bizim gözle görmemiz lazım. Böyle bir sorun daha önce olmamış. Yapabilecek bir şey yok. O kadar sapma NORMAL dir.

Direksiyonun bir yerinden tıkırtılar gelmeye başladı. Nerden bir türlü bulamıyorum. Acayip sinir bozucu. Servise gitmedim çünkü normal diyecekler.

Bagaj kapağı amortisörlerinde de bi anormallik var. Gaaarrççç diye kapanıyor.

Motorda henüz bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür. Ama garanti biter bitmez çıkacağına eminim. Elim yüreğimde.

Ön camları tam kapatırsan aşırı bir rüzgar sesi geliyor. (Servis cam motoru güçlü olduğu için kapıyı esnetiyor dedi) Butona bir tık yapıp camı aşağı almak gerekiyor.

Arka kelebek camdan bazen yıkatma sırasında bir damla su giriyor.

Klimanın nasıl bir sıcaklık algılaması var anlayamadım. 21 derecede bariz sıcak üflerken 20 derecede soğuk üflüyor.

Konfor olarak çok iyi değil. Bozuk zeminde Fazla sallıyor.

Bunlar aklıma gelenler. Daha böyle bir sürü küçük şey. Tabi bunlar benim şansızlığım da olabilir. Bunların birde avrupa üretimleri var. Onlardan bulursan onlardan al en azından. Avrupaların arka tamponda sis farı yok. Birde dijital göstergeli. burdan ayırt edebilirsin.

toyota auris veya mazda 3 sağlam -sorunsuz japonlardan..Bizim okulda da bir hocamızda megane 2 var ;0. km de 2007 de almış ..araçta sürekli bi arıza -sıkıntı mevcut adam sanayi de sürekli;ne yazık ki fransızlar tasarımı hoş göze hitap eden araçlar yapsa da arabalar çabuk pes ediyor;ve verilen paraları hak etmiyor..

Arkadaslar bugun arac aldim.
2012 model MEGAN 3 HB Extreme 1.6 16v 110bg. benzin+lpg.

5. viteste 3000 devirle 100km/h hiz yapiyor. Normal mi?Acikcasi canim sıkıldı.
bi kac hafta 2008 model i 30'a bindim dizel.
5. viteste 3000 devirde 130 km/h yapiyordu.
Megan ile ayni hizi yapmaya calisinca haliyle motor sesi artiyor.

2016 ibiza 1.0 ecotsi dsg var bende 7.viteste 2000 devrin altında 100km hızda oluyorum. Cc çalıştırıyorum 5.5lt ortalamayla yola devam...

DÜN BİZDE ALDIK 2012 megane dizel 92 binde extrem modeli 38500 liraya ilk sahibinden 3 adet sıfıra yakın kar lastiği hediye
ekpertiz yaptırdık dediği gibi sol ön çamurluk değişik demişti aynısı çıktı başka birşey yok. latiğin birini kestirmiş
araç dizel olduğundan iyi hızlanıyo

crepis' Alıntı:
DÜN BİZDE ALDIK 2012 megane dizel 92 binde extrem modeli 38500 liraya ilk sahibinden 3 adet sıfıra yakın kar lastiği hediye
ekpertiz yaptırdık dediği gibi sol ön çamurluk değişik demişti aynısı çıktı başka birşey yok. latiğin birini kestirmiş
araç dizel olduğundan iyi hızlanıyo
Bence fiyat performans oranında bir numara Renault

BBNET
Geri