Alıntı

işinize yarayan olabilir içinden ,denemeye değer...
şunları denedim benim megan2 de oldu:
---viteste hiçbir pedala basmadan 5 saniye starta bastım KONTAK AÇILDI
---istop edince selektör yapıp arabadan indim kapıları kilitledim.30 SANİYE FARLAR YANIK KALDI SONRA SÖNDÜ çok güzel 1 özellik
---dreksiyonun altındaki teyp kumandasından tambura deil kendime doğru olan düğmeye 5-10 saniye bastım tüm RADYO KANALLARINI HAFIZAYA ALDI.
---silecek kolu üzerindeki yol bilgisayarı düğmesine parmağım basılı iken arabayı çalıştırınca TEST MODU çalıştı.Tüplü arabalar için ideal benzin göstergesi böylelikle doğru benzin seviyesine dönüyor.
(TEST MODUNU İPTAL ETMEK İÇİN KİLOMETRE SIFIRLAMA DÜĞMESİNE BASINCA NORMALE DÖNÜYOR.)
---ARABANIN İÇİNDEKİ KApilARI KİLİTLEME DÜĞMESİNE 15 SANİYE BASILI TUTUNCA HAREKET HALİNDE KAPILARIN KİLİTLENMESİ (DIŞTAN KİLİTLENME) AKTİF HALE GELİYOR. İPTALİ İÇİN TEKRAR 15 SANİYE BASINIZ.
---EĞER SİZİNDE 4 CAM OTOMATİKSE. DOKUNMATİK VEYA KADEMELİ İNİŞ KALKIŞ İÇİN ÖRNEĞİN:ŞÖFOR CAMI TAM ÜSTTE İKEN ÜSTE DOĞRU CAMI KALDIRIR ŞEKİLDE DÜĞMEYİ YUKARI DOĞRU 15 SANİYE ÇEKİN KADEMELİYSE DİREK KULLANIMA GEÇECEKTİR VEYA TAM TERSİ. HERCAMIN DÜĞMESİNDEN AYRI AYRI YAPIN BU İŞLEMİ ve ARABANIN UZAKTAN KUMANDASINDAN ARD ARDA 2 KEZ KİLİTLEME TUŞUNA BASTIĞINIZDA KİLİTLENMENİN YANISIRA AÇIK CAMLAR , SANRUF KAPANACAKTIR.(EĞER CAMLAR KADEMELİ KONUMDAYSA (HER BASIŞTA 2 CM KADAR İNİYORSA) KUMANDADAN CAM KAPAMA İŞLEMİ BAŞARISIZ OLUR.
---ŞU EMNİYET KEMERİ MESELESİNE GELİNCE UYARI SESİNİ KESMEK İÇİN SERVİSE GİTTİM ŞUNUN SESİNİ KESİN YOKSA ARABAYI SATICAM SİNİR OLUYORUM DEDİM.BİLGİSAYARDAN 2 DAKKADA KAPATTILAR SAĞOLSUNLAR... YOK TOKAYMIŞ ARKADAN BAĞLAMAKMIŞ UĞRAŞMAYIN BENCE
demiş arkadaşın biri...
siz de bildiğiniz farklı kısayollar varsa paylaşabilirsiniz..