Megan II Hatchback Nasıl arkadaşlar.Kronik arızaları olumlu olumsuz yönleri tabii benzin+lpg olanların bilginizi paylaşırsanız
ben megane 2 hb benzin+lpg kullanıcısıyım. Arabamdan memnunum.Oldukça atak bir araba. Simit tüp kullanıyorum. Tam depo ile yaklaşık 400 km gidiyorum (bir kısmı köy yolu)ogretmenokan' Alıntı:Megan II Hatchback Nasıl arkadaşlar.Kronik arızaları olumlu olumsuz yönleri tabii benzin+lpg olanların bilginizi paylaşırsanız
ycldemirel5279' Alıntı:megane 2 sedan 1.5 dci kullanıcısıyım. artıları konforlu,estetik , mototr gürültüsünü içeri almayan, piyasada alıcısının fazla olması, focus ve golf kadar atak olmayıp diğer arabalardan daha seridir, c segment dizeller içerisinde. eksisi ön konsoldan tıkırtı sesleri gelmesi, yol tutuşunu astra ve focus kadar sağlam olmaması, esp yok.
sonuç olarak 4 senedir kullanıyorum bir 4 ya da 5 sene daha binerim. bu araba sayesinde artık ford, peugeot, fiat, citroen gibi markalara olan ilgimi volvo ,volkswagwen, bmw ye yöneltmesi. yani megane kullanıcısının sonraki hedefi genelde passat ve benzeri arabaları tercih ediyor olması.
Reyhanli' Alıntı:Fransız arabaları insanı iki kere sevindirir:
Birincisi alırken, İkincisi satarken...
kafkas' Alıntı:Reyhanli' Alıntı:Fransız arabaları insanı iki kere sevindirir:
Bende duymadım hiç. Aldıktan sonra satana kadar olan sıkıntıları saymıyorsunuz galiba. Bence Toyota olmalı dediğiniz.Reyhanli' Alıntı:Fransız arabaları insanı iki kere sevindirir:
xasi05x' Alıntı:Bende duymadım hiç. Aldıktan sonra satana kadar olan sıkıntıları saymıyorsunuz galiba. Bence Toyota olmalı dediğiniz.Reyhanli' Alıntı:Fransız arabaları insanı iki kere sevindirir:
Megan Hatcback piyasada pek tutulmayan bir araç. Bence sedan daha doğru tercih.
Reyhanli' Alıntı:Fransız arabaları insanı iki kere sevindirir:
yakıtı çok iyimiş dizelin.lpg de uzunda kaç km yol yapıyor acaba sedanları ve hb lerisehzade' Alıntı:ycldemirel5279' Alıntı:megane 2 sedan 1.5 dci kullanıcısıyım. artıları konforlu,estetik , mototr gürültüsünü içeri almayan, piyasada alıcısının fazla olması, focus ve golf kadar atak olmayıp diğer arabalardan daha seridir, c segment dizeller içerisinde. eksisi ön konsoldan tıkırtı sesleri gelmesi, yol tutuşunu astra ve focus kadar sağlam olmaması, esp yok.
sonuç olarak 4 senedir kullanıyorum bir 4 ya da 5 sene daha binerim. bu araba sayesinde artık ford, peugeot, fiat, citroen gibi markalara olan ilgimi volvo ,volkswagwen, bmw ye yöneltmesi. yani megane kullanıcısının sonraki hedefi genelde passat ve benzeri arabaları tercih ediyor olması.
Hocama katılıyorum. Ancak eksik olan birşye var. Yakıt tüketiminde C segmentinde en tasarruflu araçtır.
1 litre dizel ile 105 km sabit hızla şehir dışında 28 km yol gittim. Şehir içinde ise çok fazla dur kalk yapmama rağmen 18-19 km yol gittim.
Ülkemizde akaryakıt fiyatları dikkate alındığında megane'ler tercih sebebi olmaktadır...
cilekes_ogrt' Alıntı:sedanı daha çok tutuluyor bende bu aralar bakıyorum sedan hb satışı nasıldır birde hangi modelini önerirsiniz dinamic falan birşeyler yazıyor![]()
kafkas' Alıntı:Bence c segmentinde aynı yaş aralığında astra, focus, corolla, civic, golf, almera dan sonra gelen araba, genelde az konfor, az yakıt, malzemesi orta sınıftır. Tip olarakta piyasada maalesef beğenilmemiştir. Sedanları revaçtadır.
Her araçta olduğu gibi kronik arızalar vardır ama ne boyuttadır onu bilemem.
Saygılar