megan alacam fikirlerinizi

Kodla Büyü
valla ben tavsiye etmem... öncelikle alacaksanız 1.6 araba almanızı tavsiye ederim... sanıldığının aksine 1.4 ten daha az yakar ama daha seri hareket eder...

2005 megane yerine 1999 megane olması bence daha iyi :)... sağlamlık açısından diyorum... araba almadan önce çarpışma testlerine iyi bakın...

youtube sitesinden renault megane euro ncap crash test yazarak aratıp izleyebilirsiniz... bunun dışında istediğiniz tüm marka ve modellerin çarpışma testlerine crash test ve arabanın marka modelini yazıp ulaşabilirsiniz... (euro ncap adıyla bulduğunuz tüm tesler sabit 64 km hız ile aynı zemin üzerinde yapılmaktadır...)

Sayın Hocam bende megane II almayı düşünüyorum test sürüşüde yaptım lpg li olan biriyle benim alaçağım meganede sunroof-hızsabitleme-dijital klima donanımı olacak lpg- dizel farketmez. Ammmaaaa dizelin bide 100 lüğü olursa deyme keyfime privilegelardan mesalaaa.
Ayrıca meganelar çok sorunlu araba diyen arkadaşlar şu öve öve bitiremediğiniz VW arabalarının bakım zamanı gelince masraflarını biliyorlarmı acaba 3.5 yıl comfort boram vardı lpg li araba arıza yapmasa veya bi yeri kırılmasa diye dua ederdim

2008 MEGANE II 1.5 DİZEL 85 beygir EXTREME model var cok da memnunum ... ALlah herkese kazası belasız kullanmayı nasip etsin

100km de ortalama 4.3 - 5.0 yakıyor .. bundan daha azı şamda kayısı yani :)

BBNET
Geri